Alustuseks pisut endast ja seotusest pokkeriga.

Olen pokkeriga tegelenud umbes kolm-neli aastat, kuid on olnud pause ja rohkem toksinud niisama enda lõbuks õhtuti. Pokkeriprode foorumit olen sirvinud enamvähem sama kaua, kui olen ka pokkeriga tegelenud, kuid ei ole olnud kasutaja antud foorumis. Praeguse plaani järgi kavatsen mängida täpselt nii kaua igapäev kuni tunnen ennast värskena ja ei ole ühtegi segavat faktorit.
Bankrolliks valisin 225USD ehk 150BI, peamiselt tänu sellele, et olen erinevates foorumites näinud kuidas ka head mängijad jooksevad päris pikalt halvasti.

Julgen öelda, et mu mängus on tohutult vigu ja probleeme ning see on ka peamine põhjus miks tegin selle päeviku. Päeviku eesmärgiks on postitada siia käsi(mida tugevamad mängijad saaksid lahti seletada), jälgida oma arengut ja miks mitte ühel heal päeval lugeda oma päevik algusest lõpuni läbi ja vaadata kuidas ja mis muutunud on.

Mängimiseks olen valinud $1.5 Hyper-Turbo HUSNG-d Pokerstarsis. Mänginud olen ma neid 60tk~.
Graafikuid hakkan postitama iga mängupäeva lõpus ja ilmselt nopin ka igapäev kõige "raskema" käe välja, et saada sellele situatsioonile lahend.
Eesmärgiks oleks peamiselt ennast ja enda mängu arendada ja sellega kaasneks loodetavasti ka bankrolli kasv ja limiidis liikumine.
Kindlasti märgiks veel ära, et päevikut pean pigem enda jaoks ja kui kellegile ei sobi mida või kuidas ma postitan, siis te ei pea siin viibima. Kõik soovitused loomulikult oodatud.

Graafik: esimesed päevad - 18.september
( Click to show/hide )


Kuna olen alles uus, siis oleks ka mõned küsimused postitamise kohta:
1) Mis andmeid graafikule peaks kandma, kui postitan oma igapäevast graafikut?
2) Kuidas kõige mõistlikum pilti laadida üles ja spoilerdada/thumbnailida, et oleks teil hea vaadata?
3) Kas tasuks muuta Pokertracker HUD-i ja mida tasuks sinna panna? On kellegil ehk mõni valmis set-up? Praegu kasutan tavalisele HU-le mõeldud set-upi, mis näitab ilmselt liiga palju mitte tähtsaid asju.