Tsitaat Algselt postitas krayzie
.......
Jälgisin ükskord ühe mängija pokkerisessiooni kus palusin tal enda otsustes mõttekäiku seletada. Järgnevad 2 kätt jäid meelde:

1.Tundmatu regular avab UTG ning me callime buttonil 88'ga. Flop tuleb 47Q rainbow. Regular cbetib ning me callime. Turn tuleb meie jaoks õnnelik 8. Regular betib uuesti ning mängija ütleb „Kui ma siin tõstan jätkab ta ainult settide ja ridadega“ ning otsustab callida.
2.Pool tundi hiljem avab üks teine tundmatu regular UTG+1 ning me callime buttonil 67s'iga. Flop tuleb 46J rainbow. Regular betib, me callime ning turn tuleb 8. Regular tulistab 2nd barreli. Mängija ütleb „tal on nähtavasti mingi monster, mul pole oddse callida ning ma ei saa teda ka midagi foldima panna“ ning foldib.

Mida arvate meie mängija mõttekäigust?

.........
1. Olen küll palju madalama limiidi kaotav mängija, aga avaldam oma arvamuse siiski. Arvan et oleks pidanud just tõstma (muidugi see oleneb kõik stackide suurusest jms) ja kui olekski ta callinud siis olekski tal tõenäoliselt rida või set olnud, foldimise puhul väga hea, sul oli tegelikult suht nõrk käsi ja said poti endale. Check minumeelest vale, kuna regularil ei pruukinud midagi olla ja noomoodi võibki ta enda seti või rea kokku. Ma pakun et regularil oli 78s (äärmisel juhul ka 45s). Usun et olime siin juhul ees ja talle tuleks riveri nägemine võimalikult kalliks teha, ta võis (45s puhul) just ise beti'ida et keegi ei teeks suuremat beti ja näeks odavalt riverit. Ja lõppude lõpuks kui ta saabki midagi kokku showdowniks, siis läks see meile küll maksma midagi, kuid kuna ta on regural siis iga note temakohta on väga väärtuslik, tänu sellele readile teinekord tõenäoliselt hoiame plaju rohkem raha kokku või võidame.
2.Tooksin suured paraleerid eelmise käega. Ainult et osad on vahetanud, regularil on käes 88, sul on lootust saada rida, aga kuna regular tulistas mõnuga sa foldid, kuna arvad tal käes olevat midagi võimsamat. Tuleks teha raise et ta oma käepealt ära ehmatada, et sul on rida juba koos. Regular ei oleks suurelt panustanud, regularid üldjuhul mõtlevad ikka kuidas võimalikult palju raha kätte saada kui tal on mingi monster käes(mitte kuidas vastane suurte panustega foldima panna). Suurelt panustatakse siis üldjuhul kui sul on tõesti midagi head, aga lauas võib midagi veelparemat olla ja siis kontrollida niimoodi.
Lihtsalt ühe madala limiidi kaotava mängija 2 arvamus,mis võivad olla täiesti mööda :)

Aga tänan artikli eest, hea lugeda.