Tsitaat Algselt postitas Evikas Vaata postitust
Talisv, Te võtate vale koha peal väga kaitsva oleku. Heast tahtest täidetakse Teie ankeeti ning antakse veel pealekauba hästi põhjendatud tagasisidet. Teie asemel üritaksin mõista mida üritatakse öelda ning edaspidi paremini teha. Keegi ei kirjuta seda selleks, et Teid maha teha või solvata.
väga hästi öeldud, tegemist oli heatahtliku tagasisidega, aga täpsustan oma nägemust:

-küsimused 5 ja 6 võiks lubada valida mitu vastust, siit ühte valida on veider kuna paljud sobivad
-küsimus 7, siin on mõõtskaala paigast ära kui max variant on 4-5aastat, ma puutusin spordiennustamisega kokku kui 1998 üritasime koos tuttavatega arendada ise spordiennustust. Nimeks oli Megapanus ja jooksis üle tekstiTV! Olid telefoniliinid ja putkades müüdi ennustuspileteid, online asu polnud siis veel olemas.
-küsimus 8 küsib kas oled reguaarne ennustaja ent vastuse variandid on ainult regulaarsete ennustajate omad, ehk kui pole regulaarve tuleb see ise kirjutada MUU alla ehk jälle skaala paigast ära
-küsimus 11, see võiks mõõdetava väärtusega vastus olla "hästi" on liiga subjektiivne
-küsimus 16, ausalt ma ei saa sellest aru.
-küsimus 17, see võiks mõõdetava väärtusega vastus olla "väike/suur" on liiga subjektiivne
-küsimus 19, see on kuidagi äärmuslik, et enamik inimesi ennustab for fun, siis pole sobiv küsida stiilis mis tekitab mulje nagu tegemist oleks pahega, võiks lihtsalt lisada vastuse variandi 3 "Ei pea oluliseks enda jaoks"

lihsalt minu aravamus ja lihtsalt heatahtlikult!

Ma omal ajal ülikoolis ei viitsinud selliseid uurimustöid isegi läbi viia vaid kirjutasin lihtsalt valmis et läbi saada, seega ei kritiseeri