Hei, tutvusin pokkeriga esmalt ca 5a tagasi. Kõik see aeg semi mittetõsiselt võtnud, quitinud mitmeid kordi. Aasta alguses seadsin goalid, et võtta esimest korda oma mängu tõesiselt ja jõuda järgmisetele levelitele, igas mõttes. Alustasin mindsetiga juba kuus kuud tagasi, et mitte korrata eelnevat.
Hetkel esimene korralik kuu laudades.
Elan töötan prantsusmaal ja arvatavasti septembri keskpaigani (kindlatsi mitte rohkem) peale mida võtan suuna Taisse, Chiang Maisse. Tahan end pühendada tääielikult pokkerile ning vaimseks/füüsiliseks treeninguks saab olema muay thai.
Liferoll piisav aastaks, et mitte finantsiliselt muretseda.
Ma ei ole vaadanud palju stars fr HU actionit on, kuid tais plaanis stars ee paele tagasi minna. Hetkel mängin ca 2h päevas, hommikul tund läheb õppiisele ja tund-kaks veel päevapeale tuleb juurde.
Vähemalt selle hetkeni, kui veel 9-5 tööd oman, sooviks suuremas osas teoreetiliselt pingutada, raamatuid lugeda, videosid vaadata ja muidugi võimalusel nt 3way sesse tehha nii palju, kui võimalik (coach ja mõlemad staketavad)
Kindlasti mingil määral võiks/peaks mängima ka ikka.
Alates hetkest, mil taisse maandun ja oma uues elukohas setupi lahti pakkin, olen valmis saja protsendiliseks pühendumiseks 6päeva nädalas.

Mul ei ole soovitajaid, peale iseenda :)