PDA

View Full Version : Ametlik valimiste/poliitika teema



Leheküljed : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11

pastilaa
02.10.15, 07:09
Pat Condell paneb need hoorkomödiandid paika.

https://www.youtube.com/watch?v=PdGYA8HmcWM


pikalt ei suuda selliseid kibestunud vanamehi jälgida. vaatasin mis ta ülejäänud videopostituste pealkirjad - peale raevu ja sõimu ei tundugi miskit olevat. kujutan ette, et kui ära kannatada ja tund aega neid vaadata, tekiks tahtmine tänavale minna ja esimene ettejuhtuv inimene ära kägistada...

pastilaa
02.10.15, 07:13
tuhandeid terroriste, ründamas Euroopat

jaga infot?

donkihott
02.10.15, 09:52
jaga infot?

Vabandan, minuni jõudnud informatsioon osutus odavaks vedelaks kakaks. Värskeim VICE newsi uurimuslugu selgitas välja, et kõik pagulased on puhtad kui prillikivi.

Maxi
02.10.15, 12:34
Heaoluühiskond my ass, kas siis tõesti on kvootide täitmine nii tähtis? Äkki oleks saanud selle kohaliku omavalitsuse kvoodi kuhugi ümber tõsta kus tõepoolest on elamispinda.
http://www.ohtuleht.ee/697129/immigrantide-parast-tostetakse-saksamaal-inimesi-kodudest-valja


https://www.youtube.com/watch?v=2Q-_ohl-6Vg

VisaHing
03.10.15, 10:09
„Stalnuhhin, mis sa seal teed?” küsib Eiki Nestor.

„Ei midagi.”

„Kui inimene midagi ei tee, siis istub ta vagusi oma koha peal, mitte ei keerle ringi nagu nõela otsas,” sõnab riigikogu juhataja. „Ütle ausalt, kas sa oled jälle midagi liisinud?”

„Ei, mitte midagi,” läheb Stalnuhhin näost punaseks.

„Kui inimene midagi liisinud pole, siis on ta põu tühi. Sinul on põu punnis. Näita siia, mis sa jälle rahva raha eest ostnud oled!”

Stalnuhhin näeb, et pääsu pole, ajab end püsti ja hakkab pintsaku nööpe lahti tegema. Põu läheb korraga rahutuks, keegi põristab ja tuututab seal. Siis ilmub nähtavale uue auto kapott.

„Nojah, muidugi, jälle üks auto!” ohkab Nestor. „Inimeseloom, mis sul arus on? Sa oled juba mitu autot liisinud, aga endal pole juhilubagi! Mis sa teed nende autodega, sööd või?”

„Ega ma siis endale…” pomiseb Stalnuhhin.

„Kas jälle naisele? Tal on juba! Eelmiste kuluhüvitiste eest ju alles ostsid!”

„Ei, see on Toobalile,” kinnitab Stalnuhhin. Selle peale kargab punapäine mehike erutunult püsti ja hüüab:

„Stalnuhhin valetab! Ta rääkis, et müügile on saabunud auto, mis tantsib ja lööb trummi! Mina ei ütelnud selle peale midagi!”

„Miks sa ei ütelnud! Käskisid mul ära liisida ja täna tööle kaasa võtta,” vastab autoomanik järsul toonil.

„Pole tõsi!”

Stalnuhhin valetab! Ta ise rääkis, et müügile on saabunud auto, mis tantsib ja lööb trummi. Mina ei ütelnud selle peale midagi!
„Jääge mõlemad vait!” käratab Nestor. „Istu maha, Toobal. Aga sina, Stalnuhhin, tule minu laua juurde. Mis sa arvad, mis ma sinuga nüüd teen?”

Stalnuhhin naeratab kurvalt ja vaatab nurga poole.

„Vale kõik. Nurka ma sind täna ei pane. Aga sa pead kõik need rahva raha eest liisitud asjakesed, mis sul taskus on, siia minu laua peale laduma, et nad sind kurja tee peale ei ahvatleks. Tule, tule!”

Stalnuhhin astub kõheldes juhataja laua juurde, asetab sinna uue auto ja asub seejärel taskute kallale. Üksteise järel ilmuvad Nestori lauale kolm indiaanlaste raamatut, mitu kivi, paar viili, rauatükke, kaks nuga, üks raudora, kera niiti, üks kiri nõelu, puust uisk pika nööriga ja veel palju asju.

„Noh, kas nüüd on lõpuks kõik?” küsib Nestor, kui Stalnuhhini liisitud kraami kuhi on sedavõrd kõrgeks kasvanud, et ta ise selle tagant enam väljagi ei paista.

„Jah, nüüd on kõik.”

„Olgu peale, Stalnuhhin! Mine oma koha peale tagasi. Ja tulevikus püüa vähem liisida, taevane arm! Ega kuluhüvitist pea viimse kopikani ära kulutama. Jäta midagi mustadeks päevadeks kah.”

Stalnuhhin läheb ja istub. Ta suudab natuke aega rahulikult tööd teha, aga siis ilmub tema silmisse taas ärev pilk. Ta pöörab end kellamees Heimar Lengi poole ja küsib sosinal: „Kas sa tead, kust Tamasseri raudu saaks liisida?”

„Ikka tean,” vastab Lenk.

Maxi
05.10.15, 15:16
Jälle pagulaste teemaks:

http://www.ohtuleht.ee/697451/tolk-omar-eestlased-palun-aidake-mind-ma-ei-tea-kui-kaua-mul-onnestub-siin-elus-pusida-#2

gg EV, kaine mõistus on otsas selles riigis, võtame aga kvoodipõgenikke selle asemel et võtta mees, tänu kellele potensiaalselt mõni eestlane ellu jäi afganistaanis ja kes räägib head inglise keelt.

Endine kaitseminister Urmas Reinsalu jääb oma otsusele kindlaks: Omar ei saa Eestisse

"Kui Omari teema oli aktuaalne, siis kaalusime seda otsust sügavalt. Tol hetkel leidsime, et Omarile ei saa asüüli anda, kuna see pole meie seadustega kooskôlas. Selleks, et Eestilt varjupaika paluda- peab olema inimene siin koha peal. Me ei saa teha erandit ühele Kabuli elanukule ja teda eelistada teistele. See läheb vastuollu kohu meie immigratsiooni poliitikaga. Ma loodan, et Omaril läheb hästi."

Samahästi ei ole ükski paadipõgenik siin kohapeal, st. neile ei saa asüüli anda :) Tänud Reinsalu

pastilaa
05.10.15, 15:28
väga nõme käitumine EV poolt tõesti. intelligentne ja töökas tyyp, EV jaoks teinud rohkem kui mina, maxi ja erp eluajal kokku teha jõuame. loodetavasti lugu levib ja president võtab asja ette.

atsetoon
05.10.15, 15:41
Mis EV? Standard kapinatside teema ju. Pohh inimesed surevad, me jääme oma 18nda sajandi põhimõtetele kindlaks. Hea uudis on see, et ma ei usu et neid peale järgmisi valimisi vähemalt koalitsioonis näha saab.

inward
05.10.15, 16:26
Väga kahetusväärne juhtum. Siis tuleks seaduse sätet muuta, kurat lahti.
Üldse mulle tundub, et kogu see poliitika ja bürokraatia töötab kohati täiesti vastuolulistel alustel. Sellega seoses tuleb meelde üks Albaania pere, kes elab Vao külas ja kelle kaks väikest tüdrukut õppivad Eesti koolis ja räägivad eesti keelt. Asüüli nad ei saa, sest Albaania on EL kandidaatriik, seal on turvaline elada jne - nad kvalifitseeruvad majanduspõgenikeks.

Kogu see retoorika kui vähe meid on ja kui tähtis on Eesti riigi ja eesti keele säilimine, siis miks riik ei võiks panustada oma ressurssi nendesse, kes juba räägivad eesti keelt. Saadame tagasi, et minge rääkige siis eesti keelt Albaanias või Afganistanis.

Potsataja
06.10.15, 12:53
väga nõme käitumine EV poolt tõesti. intelligentne ja töökas tyyp, EV jaoks teinud rohkem kui mina, maxi ja erp eluajal kokku teha jõuame. loodetavasti lugu levib ja president võtab asja ette.

EV jaoks?!? Kelle jaoks need intelligentsed tüübid tööd tegid, kes väidetavalt haiglas viibinud terroristide kohta infot andsid ja mille tagajärjel meditsiinitöötajad ja patsiendid pommitamise tagajärjel surma said?

Muidugi peaks Omarile asüüli andma, üle Vao pagulasest on niikuinii mõttetumad tüübid kui tema, aga sinu mõtlemine on ka üle võlli ja moraalne kohustus temale asüüli anda on meil muidugi. Kummad need nüüd II MS ajal intelligentsed ja töökad olid olid, kas need kes tegid Eestis venelastega koostööd või hoopis need, kes tegid sakslastega koostööd?

Tra, seda on juhtunud enne ja juhtub ka edaspidi, kuid mina hakkasin sõjapagulasi just peale selle haigla pommitamist paremini mõistma.

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/pagulased/pagulaskeskuse-vabatahtlikud-viinis-vajavad-ise-vaimset-tuge?id=72571861

See aitas ka kaasa, kõik kolm lugu on saadaval. Muidugi aitas kaasa ka see, et välja olid valitud eelkõige pered või siis naised lastega.

pastilaa
06.10.15, 13:07
kui su meelest pole 2015 vahet, kas teha kaitsealast koostööd USA või Venemaaga, siis soovitan kaineks saada :)

Potsataja
06.10.15, 13:22
Me oleme EL ja NATO liige ja see välistab igasuguse kaitsealase koostöö Venemaaga.

http://uudised.err.ee/v/valismaa/93903003-5aab-4bd4-98a7-5d6604c816b8/usa-suurendab-vastuvoetavate-suuria-pagulaste-arvu

Samas on hetkeseis selline, et USA keerab jama kokku ja siis vaatab kaugelt, kuidas EL sellega hakkama saab.

atsetoon
07.10.15, 14:36
http://uudised.err.ee/v/valismaa/a990c45a-df3a-4f1e-9818-9f9a2f429e60/iraagi-poliitik-bagdad-hakkab-varsti-samuti-venemaalt-ohurunnakuid-tellima
Läheb käest ära. Mõlema jaoks pagulaskriis suht võõras mure, kokkuhoidma ilmselt ei hakata.

Maxi
07.10.15, 14:58
maximum level backfire ikka läänele mis praegu toimub

Potsataja
07.10.15, 17:42
http://www.postimees.ee/3353847/mitte-sonagi-eesti-keelt-oskava-ukraina-poisi-juhtum-naitas-mis-on-pagulasprobleemi-norgim-luli

Pagulaskeskuse keeletunnid, mis peaksid toimuma kolm korda nädalas, jäävad tihti ära, sest õpetajateks on sotsiaaltöötajad, kel hulgi muid kohustusi. Kui tunni ajal on vaja keegi arsti juurde viia, jääb tund ära. «Poole aasta jooksul on olnud ainult kolm tundi,» ütles Aleksander.

Keeleõpet on võimalik saada kahe aasta jooksul 1080 euro ulatuses, aga reaalsus on hetkel siis 3 sotsiaaltöötajate poolt läbiviidud tundi poole aasta joksul. :D

Ok, ukrainlasi suudavad nad ehk isegi läbi vene keele kuidagi õpetada, aga kuidas on lood Aafrika mandri elanikega?

pastilaa
08.10.15, 08:40
"Aga kui meie keskkond muutub erinevate rahvuste suhtes vaenulikuks, lahkuvad siit varem või hiljem ka globaalsed ettevõtted. Selline suletus ei tule ilma majanduslike tagajärgedeta: aastatepikkune töö avatud e-riigi mainega jookseb järsku liiva.

Eestlane olla on uhke ja hää. Maailmas ringi liikudes kasutan iga võimalust, et Eestit tutvustada. Kõik TransferWise’i rahvusvahelised töötajad peavad eestlasi soojadeks, sõbralikeks ja avatud inimesteks. Nad naudivad Eestis töötamist ja elamist. Tahaksin väga, et see jääkski nii."

http://arvamus.postimees.ee/3353617/taavet-hinrikus-e-riik-peab-olema-salliv

alaska
08.10.15, 10:23
Saksamaa rabab ära Hindrikuse sugused immigrandid, meile tuuakse kusagilt laagrites passivad perekonnad, topitakse mingisse urkasse ja tehakse kolm keeletundi poolaastas. See on koht, mis mul algusest peale on pagulaste sissetoomise osas kahtlusi tekitanud, see eesti sotsiaaltöötajate võimekus ja tahtmine oma tööd korralikult teha.

Herbert Sammal
08.10.15, 20:27
Saksamaa rabab ära Hindrikuse sugused immigrandid, meile tuuakse kusagilt laagrites passivad perekonnad, topitakse mingisse urkasse ja tehakse kolm keeletundi poolaastas. See on koht, mis mul algusest peale on pagulaste sissetoomise osas kahtlusi tekitanud, see eesti sotsiaaltöötajate võimekus ja tahtmine oma tööd korralikult teha.

+1

pastilaa
08.10.15, 22:07
tundub, et suurema ja laiema pildi küsimus. ka see, mida inimesest üldiselt nö puhta lehena eeldada. nutikamate ja kavalamate riikide on + rohkem kui -

Potsataja
08.10.15, 23:30
Psühhopaatide kavalust ja nutikust on minu arust raske plusspoolele kanda.

overbet
25.10.15, 13:58
pastilaale


https://www.youtube.com/watch?v=-VJyKRwQHHM&ab_channel=FaceofadyingNation

ranka
25.10.15, 14:31
pastilaale


https://www.youtube.com/watch?v=-VJyKRwQHHM&ab_channel=FaceofadyingNation

Miks Pastilaale? Võin kihla vedada, erinevalt Pastilaast, see vend, kes selle video tegi, peab kepi eest maksma ning need, kes jagavad ,ega need on ka parajad keldrinohikud.

Sind ma ju overbet tean väga hästi - totsidega räägid lauas ässapaarist, mitte inimlikku juttu ning kaine peaga tissi polegi näinud ?

rahvavaenlane
25.10.15, 14:42
huvitav, millal liisa pakosta ärkab ja saab teada, et KK>QQ?

overbet
25.10.15, 18:30
Miks Pastilaale? Võin kihla vedada, erinevalt Pastilaast, see vend, kes selle video tegi, peab kepi eest maksma ning need, kes jagavad ,ega need on ka parajad keldrinohikud.

Sind ma ju overbet tean väga hästi - totsidega räägid lauas ässapaarist, mitte inimlikku juttu ning kaine peaga tissi polegi näinud ?

lol, confirmed, et ei ole videot vaadanud

pastilaa
26.10.15, 14:21
pastilaale


https://www.youtube.com/watch?v=-VJyKRwQHHM&ab_channel=FaceofadyingNation

ma olen enne neegreid näinud. frankfurtis käisin ka alles - nägin seal ka neegreid. sa kardad neegrit v mis point sel videol?

pastilaa
26.10.15, 22:33
kaine käsitlus pagulaskriisist http://epl.delfi.ee/news/arvamus/eesti-rohutirts-ja-euroopa?id=72784207

pastilaa
28.10.15, 18:03
Eesti Õhuväe ülem Jaak Tarien täna facebookis:

"Täna pidin oma rahvuskaaslaste käitumise pärast piinlikkust ja häbi tundma. Vaatasin Tapa polügonil koos Ämaris õppusel viibiva USA Õhuväe eskadrilli ülemaga kuidas A-10 ründelennukid Eesti, USA, Saksa ning veel mitme teise riigi tulejuhtidega koostöös sihtmärke ründasid. Ilus ilm ja hea õppus. Küsisin kolleegilt, kuidas eskadrilli 300+ inimest ennast Eestis tunneb. Suurepäraselt, väga ilus maa, eestlased on oma riigi üle uhked, majad on korras, tänavad on puhtad. Ainult vahel on mul raske oma õhuväelastele seletada, miks neid linnas halvasti koheldakse, kuigi me tulime siia teie riigile abiks ja toeks. Küsisin täpsemalt ning sain teada, et need liitlased kelle nahavärv on kohalikust veidigi erinev, peavad Tallinnas tihti verbaalseid ja vahel ka füüsilise rünnakuid taluma. Ma oleksin võinud seda inetust ilusamaks rääkima hakata, kasutades tüüpvabandusi meie raskest lähiminevikust jms, aga mul ei olnud tuju. Ütlesin, et mul on eestlasena väga häbi, et meil selliseid asju juhtub. Kolleeg vastas, et tal on inimesena häbi, selliseid asju ei peaks kuskil juhtuma. Kuigi ta tahtis oma ütlemisega olukorda ja minu piinlikkustunnet pehmendada, siis tegelikult tundsin ennast veel madalamana.
Ma ei taha alustada uut pagulasarutelu. See on igaühe enda asi mida ta arvab pagulaste Eestisse vastuvõtmisest või piirile müüri ehitamisest. Saage palun aru, et pagulaste (arutluse all olev) vastuvõtmine ja Eestis praegu viibivad teisest rassist või rahvusest inimesed ei ole omavahel seotud teemad. Pime viha võõra vastu teeb meist nõrgema ja üksiseisva riigi. Minnes ilma igasuguse provokatsioonita kätega kallale hotelli ees seisvale inimesele, või karjudes rahulikult restoranis õhtust söövale grupile: “minge tagasi Nigeeriasse”, rünnatakse inimesi kes on siin kaitsmaks meie Eesti riigi iseseisvust. Vajadusel on nad valmis meie vabaduse eest oma elu andma. Kas sina, väiklane “isamaaline” rassist oled valmis meie riigi eest nii palju andma?"

Kohuslik lugemine "isamaaliseltele" rassistidele.

Codecci
28.10.15, 18:29
Füüsilisi rünnakuid Tallinnas? Kus kuradi kohas nad hängimas käivad, Peekri baaris?

Muidugi USA-kad on ju teada-tuntud poliitiliselt superkorrektsed, isegi käisin ükspäev Ülemistes spordipoes ja nurga tagant jalutas 2 musta meest sõjaväeriietes vastu. Loomuliku reaktsioonina jäin natuke kauemaks kui pooleks sekundiks vaatama - loomulik reaktsioon, tihti sa ikka kahte USA#1 sõjaväelast Eesti kaubamajas vastu näed jalutamas... Selle peale vastu vaadati juba sellise pilguga, et tra mees sul mingi beef vä.

Ei imesta üldse kui tänaval väiksed lapsed vanematega jalutavad, lapsed ütlevad "emme, näe neeger" ja need hingepõhjani solvunud on, kuigi tegelt meie kultuuri jaoks super standard olukord :P

donkihott
28.10.15, 18:42
Ameeriklane ütles, et neid koheldakse Tallinnas halvasti ja meie sõjaväelane hakkas kohe eestlasi süüdistama. Äkki oli hoopis Dima? Jaak Tarienile ja pastilaale soovitaks võtta ette ekskursioon näiteks Detroiti, silmaringi laiendamise huvides. Kui julgete muidugi.

pastilaa
28.10.15, 19:38
Ameeriklane ütles, et neid koheldakse Tallinnas halvasti ja meie sõjaväelane hakkas kohe eestlasi süüdistama. Äkki oli hoopis Dima? Jaak Tarienile ja pastilaale soovitaks võtta ette ekskursioon näiteks Detroiti, silmaringi laiendamise huvides. Kui julgete muidugi.

sinna ei ole jõudnud, NY olen käinud ja oli tore. mis aga see siia puutub?

Herbert Sammal
28.10.15, 20:30
Päris tegijad sõdurid siis, kui kohalik (kasutades pastilaa lemmikut väljendit) valge rämps molli annab. Ja mul on pohlad, mis värvi immigrandid tulevad, meil on sitaks endal probleeme kohalikegagi.

Potsataja
29.10.15, 20:09
http://www.postimees.ee/3380209/kaitsevaele-pole-teatatud-uhestki-liitlaste-vaarkohtlemise-juhtumist

Kaitseväele pole laekunud ühtegi ametlikku teadet Eestis viibivate liitlassõdurite väärkohtlemisest.

Enne seda said ministrid ja poliitikud muidugi oma sügavat nõrdimust ja piinlikust avaldada.

pastilaa
29.10.15, 20:23
http://www.postimees.ee/3380209/kaitsevaele-pole-teatatud-uhestki-liitlaste-vaarkohtlemise-juhtumist

Kaitseväele pole laekunud ühtegi ametlikku teadet Eestis viibivate liitlassõdurite väärkohtlemisest.

Enne seda said ministrid ja poliitikud muidugi oma sügavat nõrdimust ja piinlikust avaldada.

kui nad avaldusi esitama hakkaks, siis ilmselt delfi läheks pankrotti kommenteerijate kadumise tõttu :(

ise kiidad heaks muidu liitlassõduritest neegrite narrimise? otsest vastust paluks

Potsataja
29.10.15, 21:03
Ei kiida heaks.

sm112
29.10.15, 23:28
Nagu codecci ka vihjas, siis mõnele tundub narrimisena juba see, kui pilk temale rohkem kui sekundiks peatuma jääb. Jälle mõttetu ülereageering nagu kõigi muude hetkel populaarsete teemade puhul. Hale pakazuuha ja populism. Pean silmas seda, et hui poliitikule korda läheb, kes keda kelleks sõimab, loeb ainult kahju, mis see mainele teeb. Kedagi ei huvita indiviid. Peenikesed narrivad paksusid, ilusad narrivad koledaid, tugevad narrivad nõrkasid, rikkad narrivad vaeseid ja seda juba lasteaiast peale. Aga kui valge narrib neegrit, on kohe sitt ventilaatoris. Lugesin mõni aeg tagasi mingit arvamusartiklit, kus eestlaste sallimatuses süüdistati meie orjamentaliteeti ja vihjati, et oleks aeg sellest üle saada. Isiklikult arvan, et mustanahalistel oleks aeg orjamentaliteedist üle saada ning valgetel ameeriklastel oma kompleksist lõpmatult heastada seda, mis sajand-paar tagasi korda sai saadetud. Pole ju saladus, et kõige suuremad rassistid on mustanahalised ise, just sellele vihjas muide donkihott oma postituses Detroiti mainides. Kui poliitikud kasvõi murdosagi sellest tähelepanust, mis kulub EL'ile ja USA'le persepugemiseks, suunaksid eesstlaste endi probleemidele ja nende lahendamisele, oleks elu meil märgatavalt parem. Oksendan iga kord natuke suhu, kui pastilaa järjekordse lingi mõne valitsuse PR-kampaania hääletoru verbaalsele väljaheitele siia lisab.

Et keegi valesti aru ei saaks, siis ise ei salli absoluutselt seda, kui keegi ükskõik mis põhjusel kedagi narrib. Aga sama vähe sallin silmakirjalikkust ja kahepalgelisust. Võitled narrimise vastu, võitle igasuguse narrimise vastu, mitte ära otsi odavat populaarsust hetkel aktuaalsetele teemadele kaasa röökides. Mad props minu poolt esimesele poliitikule, kes kirjutab artikli sellest, kui õõvastavalt talle koolikiusamine mõjub ja pakub välja plaani, kuidas seda vähendada. Ilmselt jäängi seda ootama.

karupoeg
30.10.15, 01:32
pole küll teemasse, aga minu arvates on täitsa perse läinud avaliku meediaruumi kasutus. Lihtsalt õõvastav kui palju meil igasugu arvamuslugude kirjutajaid ja fb postitajaid, kellele meedia annab kajastust.. Kõige hullem on viimasel ajal see bisnismänide jumaldamine maksuteemade kontekstis. Kurat, s'tt, v'tt ja tuulelohe, ma ütlen.

Ja sm112-ga täiesti nõus pastilaa koha pealt, et vahel läheb veidi liiale see hüva eesmärk tal. Ja visates õli tulle, siis "ma ei ole rassist, aga..." kui ma peaksin isiklikule kogemusele lähtudes reastama meeldivuse suhtes rassid, siis need on viimased. Sealjuures olen jaganud kuude kaupa ühikat ca 50 shokolaadipoisi, asiaadi, latiino ja normaalsetega (pun intended). Ja nagu üks harvardi uurimus ka näitas, siis usas valged tunnetavad juba subjektiivselt rohkem rassismi all kannatamist kui seda teevad 50 centi hõimukaaslased. Aga see selleks.

Ja maksimaalselt ajab närvi see, kuidas mingi lambiväljendid stiilis "mul on häbi eestlaste pärast" on saanud niivõrd prevaleerivaks. Istuge sisse. Mul on häbi, et Eesti õhuväe (LOL @ õhuvägi ja eestis) evib sellist sõnakasutust ja situatsiooni lahendamise oskust. Mida ta sõjaajal veel teeks?

öelnud lihtsalt, et iga lolli kohta on 1000 inimest, kes teid sajaga luuvib (mingu ainult oma suure schlongiga hollikasse suvalisel kolmapäeval) ja need, kes selliselt käituvad ei ole eestlased. PUNKT. Selle asemel jättis ta mulje, et see ongi prevaleeriv hoiak eestlaste poolt ja tal isiklikult on kahju, et see nii on.

pastilaa
30.10.15, 07:59
kui ma peaksin isiklikule kogemusele lähtudes reastama meeldivuse suhtes rassid, siis need on viimased.

21. sajandil rasside järgi inimeste meeldivuse reastamine - sellest võiks ju haritud ja intelligentne inimene küll üle olla. nii umbes 70a vana teema (idaeurooplasena tuleb vanema generatsiooni hulgas muidugi arusaadavaid mööndusi teha). äkki peaks endalt küsima, et miks see sulle oluline on? või korra ämaris v tapal tutvumas käima ja arvestades valimit saad paremaks rassistatistika :P.


Oksendan iga kord natuke suhu, kui pastilaa järjekordse lingi mõne valitsuse PR-kampaania hääletoru verbaalsele väljaheitele siia lisab....Mad props minu poolt esimesele poliitikule, kes kirjutab artikli sellest, kui õõvastavalt talle koolikiusamine mõjub...

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/president-ilves-manitses-1-septembri-eel-markama-koolikiusamist-ja-olema-liikluses-tahelepanelikud?id=69642949

loodan väga, et nüüd kaki püksi ei tulnud :(

pastilaa
30.10.15, 08:15
Mind riivab just leviv ja ka teie jutust läbikumav mentaliteet - "miks me mingeid võõraid austame ja aitame, kui meil endal kõik niigi sitasti on". See on juba üleüldisem arusaam inimlikkusest, kasvatusest, viisakusest. Sellest, kuidas ka igapäevaselt kasvõi ise nii külalisi ja abivajajaid kohelda. Nii tuleks ka kogu ühiskonnaga tegutseda. Võib küll häbi tunda, kui need väärtused unustatakse ja kisatakse "aga meil on ju ka halb, ärme aita" või "raudselt venelased kiusasid ja meie oleme tegelikult toredad".

sm112
30.10.15, 08:52
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/president-ilves-manitses-1-septembri-eel-markama-koolikiusamist-ja-olema-liikluses-tahelepanelikud?id=69642949

loodan väga, et nüüd kaki püksi ei tulnud :(

Sa panid mul suu kinni, ausalt. Nii debiilset comebacki ootaks mõnelt rassistist ossilt, mitte intelligentselt inimeselt. Muide see, kui president, kellel muud eriti teha ei olegi kui kõnesid pidada, manitseb 1. septembril õpilasi kiusamist märkama (no ei ole ju palju teemasid, mida esimesel koolipäeval mainida, ilma et ennast üle aasta kordama ei peaks hakkama), ei olnud päris see, mida ma silmas pidasin. Aga mida enamat linkimiskuningalt ikka oodata.

Potsataja
30.10.15, 10:06
21. sajandil rasside järgi inimeste meeldivuse reastamine - sellest võiks ju haritud ja intelligentne inimene küll üle olla. nii umbes 70a vana teema (idaeurooplasena tuleb vanema generatsiooni hulgas muidugi arusaadavaid mööndusi teha). äkki peaks endalt küsima, et miks see sulle oluline on? või korra ämaris v tapal tutvumas käima ja arvestades valimit saad paremaks rassistatistika :P.


Isegi USA-s on see vähem kui 50 aastat vana teema. Nüüdseks on asi jõudnud selleni, et vähemused dikteerivad enamusele oma tingimusi.

pastilaa
30.10.15, 10:24
nii tugev on kett, kui tugevad on tema nõrgimad lülid. nii ka ühiskonnas - seepärast peabki kisa tõstma vaesuse, laste, perevägivalla, pedede, neegrite, pagulaste, loomakaitse jt teemadel. enamike nende probleemidega on õnneks tegeletud - meie otsyhiskonnas ju "ei olnud" pedesi ja neegreid, sellest ka ylereageerimine. mida suurem kisa praegu, seda kiiremini sellest yle ka saadakse loodetavasti.

pastilaa
30.10.15, 10:25
*sotsyhiskonnas

alaska
30.10.15, 10:28
Ma tunnen muret ka selliste arvamuste levimise pärast.

Mart Niineste, EPL muusikatoimetaja
"Kuidagi väga ebaviisakalt mõjub saates „Su nägu kõlab tuttavalt” nahavärvi kasutamine kostüümi osana ajal, kui koolikiusamise tasemel rassism on ühiskonda möllama pääsenud.Teist värvi inimeste parodeerimine võimendab rassistlikke stereotüüpe ja muud ei midagi. Sellise järeletegemise kohta öeldakse blackface ja selle traditsioonid ulatuvad tagasi 19. sajandi USA-sse, kus inimeseks peeti ainult valgeid.
Eranditult valge näitleja tehtuna karikeeris blackface mustanahaliste eri stereotüüpe tollastel palagani- ja vodevillilavadel. Kaks levinuimat klišeed olid „õnnelik ori istanduses” ja „valus moemees”, aga mitte ainult.Blackface polnud ainuke rassistlik paroodianumber, oma osa said ka indiaanlased, latiinod, hiinlased-jaapanlased, juudid. Traditsioon hääbus tasapisi millalgi 20. sajandi keskel, kui ühiskond kasvas koolikiusamise tasemest tasapidi välja.
Rassismi definitsioon on muide väga lihtne: kellegi vaenamine vähima grupikuuluvust näitava ühisnimetaja põhjal. Selleks ei pea olema nahavärv. Näiteks Kambodžas vihkas ja hävitas Pol Poth süstemaatiliselt prillikandjaid kui intelligentide klassi.
Soovin meie paroodiameistritele rohkem sotsiaalset närvi ja väärikust."


Ja siis sai vastukaja ja pani sellise jätkukirja lisaks, millest ma ka kolmanda lugemisega mitte midagi aru ei saanud.
"
Rassisti Paradoks"
Halvustav paroodia kui koolikiusamine.
Teadsin väga hästi, et kirjutades teletabeli tipus trooniva näosaate kohta repliigi („Nahavärv pole kostüüm” 13.10), mis käsitleb paroodianumbritblackface tema ajaloolises kontekstis ja meie ühiskonnas pead tõstnud rassismi valguses, provotseerin ma paljusid, küsimärgistades nende arusaamu sündsuse, lubatu ja keelatu piiridest meelelahutuses ja elus üldse. Seega on Jan Uuspõllu avalik väljaastumine tänases Postimehes sellele liimile ainult töövõit („Saagem padadeks, kuid jäägem kateldeks”, PM 20.10).
Ühtlasi näitab ta kätte ühe laiema probleemi tuuma, võimetuse näha inimeseks olemise tasandil seoseid ja tajuda asjade põhimõttelist sarnasust. Mina nimetan seda rassisti paradoksiks.

Kellegi vähima ühisnimetaja alusel põlualuseks tegemine on tüüpiline koolikiusamine.
On justkui igati normaalne ahistada teistsuguseid ühiskonnaliikmeid vaimselt või suisa füüsiliselt mõne vähima ühisnimetaja alusel – olgu see nahavärv või seksuaalne orientatsioon, kui tuua näiteks kaks viimast vaenukampaaniat meie oma ühiskonnast. Ent kui ahistajaid ise mõne vähima ühisnimetaja, näiteks vaenavate hoiakute alusel ühiskonnast negatiivse näitena esile tuua, ei jõua ebaõigluse üle hädaldamist ära kuulata.
Kellegi vähima ühisnimetaja alusel põlualuseks või naljanumbriks tegemine on tüüpiline klassikalise koolikiusamise tase.
Täiskasvanutena mõistame ilmselt selle hukka ja oleme nördinudki, kui meie oma võsukesed kollektiivi hammasrataste vahele jäävad. Kuid seda, et tegeleme omal tasandil põhimõtteliselt sellesamaga, ei taha me pahatihti sugugi märgata – rääkimata tõe tunnistamisest."



Kuradi inernetis sündinud vennad, kuskil oli hea artikkel selliste maailmavaate kohta, kahjuks ei leia. Iga jõhkra reziimi puhul teevad põhikahju just sellised kodanikud, kes mingi leviva idee puhul vindi julmalt üle keeravad. Oleks selline tont kuskil hoova juures, meil oleks juba mingi näidispoomine käimas, mitte ei "häbenetaks olla eestlane". pidevalt.

karupoeg
30.10.15, 15:04
21. sajandil rasside järgi inimeste meeldivuse reastamine - sellest võiks ju haritud ja intelligentne inimene küll üle olla. nii umbes 70a vana teema (idaeurooplasena tuleb vanema generatsiooni hulgas muidugi arusaadavaid mööndusi teha). äkki peaks endalt küsima, et miks see sulle oluline on? või korra ämaris v tapal tutvumas käima ja arvestades valimit saad paremaks rassistatistika :P.


AI-AI PASTILAA! kurat, näpud sahtli vahele xD. Ära tule sõnu suhu panema. Minu mõte oli siiski mitte RASSIDE järgi INIMESTE meeldivuse reastamine. vaid inimeste järgi rasside meeldivuse. Selles on erinevus. Ja lohutuseks ma ütleksin, et kui sibul oleks rass, siis neid salliks on avg veel vähem. Aga see ei tähenda, et ma oleks esmakohtumisel venelase või mustanahalisega kuidagi biased.

pastilaa
30.10.15, 15:29
ka niipidi muutub rass lõpuks kriteeriumiks :)

Herbert Sammal
30.10.15, 16:36
21. sajandil pole rasse, rahvuseid jne?

Vandalar
30.10.15, 21:09
Ma võin vanduda, et mind vaadati sel ajal põlastava pilguga tänava peal, kui see pagulasteema suvel aktiivsem oli. Ju olin liiga palju päikest võtnud.

ranka
31.10.15, 18:46
Füüsilisi rünnakuid Tallinnas? Kus kuradi kohas nad hängimas käivad, Peekri baaris?

Muidugi USA-kad on ju teada-tuntud poliitiliselt superkorrektsed, isegi käisin ükspäev Ülemistes spordipoes ja nurga tagant jalutas 2 musta meest sõjaväeriietes vastu. Loomuliku reaktsioonina jäin natuke kauemaks kui pooleks sekundiks vaatama - loomulik reaktsioon, tihti sa ikka kahte USA#1 sõjaväelast Eesti kaubamajas vastu näed jalutamas... Selle peale vastu vaadati juba sellise pilguga, et tra mees sul mingi beef vä.

Ei imesta üldse kui tänaval väiksed lapsed vanematega jalutavad, lapsed ütlevad "emme, näe neeger" ja need hingepõhjani solvunud on, kuigi tegelt meie kultuuri jaoks super standard olukord :P

https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/1898059_751256211580246_620713345877003771_n.jpg?o h=ef4ed30a88e218c0faf99bde8217f9b3&oe=56B6F093

Instruktor

VisaHing
31.10.15, 19:02
mustamehepilt

Instruktor

https://youtu.be/3JWTaaS7LdU?t=3m9s

Potsataja
31.10.15, 19:20
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3297317/Swedish-Foreign-Minister-claims-country-facing-collapse-mass-influx-refugees.html

Kõigepealt kutsutakse kahel käel "külla" ja siis järsku avastatakse, et läks natuke nihu ja teised võiks üleliigsed külalised enda juurde võtta.

pastilaa
31.10.15, 19:28
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3297317/Swedish-Foreign-Minister-claims-country-facing-collapse-mass-influx-refugees.html

Kõigepealt kutsutakse kahel käel "külla" ja siis järsku avastatakse, et läks natuke nihu ja teised võiks üleliigsed külalised enda juurde võtta.

ma olen ka sellega nõus, et 2% elanikkonnast aastas juurdevõtmine võib olla tõesti üle piiri. jube raske ongi öelda, kus see mõistlik piir aastas oleks. vb teiste riikide näidete varal 0,5 elanikkonnast v vähem isegi. Eesti puhul seega alla 5-6k. seega praegune 500 vms tundub väga mõistlik olevat. 2-3 tuhat aastas ilmselt on ka suurema EV-ga veel.

ranka
31.10.15, 19:29
https://youtu.be/3JWTaaS7LdU?t=3m9s

Loe ikka mehel särgi peal olevat teksti ka. Selle kohta käib ikka see lugu:


https://www.youtube.com/watch?v=DNyKDI9pn0Q

Potsataja
31.10.15, 19:39
M/S Estonia eestlase või rootslase rinnal oleks sama asjakohane.

pastilaa
31.10.15, 20:20
tore näha, et isegi EKRE auliikme naine jagab biiti

"Nii suurt rahvaste rändamist ja segunemist ei ole varem olnud, see on täiesti uus olukord. Ent minu meelest me ei pea tulijaid tõrjuma, ka suured rahvad on saanud suureks teisi rahvaid assimileerides. Võtame nad omaks! Segaperesid võib olla, kui järglased saavad eestlasteks. See on igal pool nii olnud ja seda pole vaja väga karta. Meil ei ole nagunii tõupuhast eestlast, selline väide on nonsenss."

http://maaleht.delfi.ee/news/maaleht/uudised/ingrid-ruutel-siiatulijatest-enam-muretsen-eestist-lahkujate-parast?id=72807721

pastilaa
31.10.15, 20:24
https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/1898059_751256211580246_620713345877003771_n.jpg?o h=ef4ed30a88e218c0faf99bde8217f9b3&oe=56B6F093

Instruktor

:heart:

ranka
31.10.15, 20:34
M/S Estonia eestlase või rootslase rinnal oleks sama asjakohane.

Muud peale negatiivse ka maailmas näed?

Potsataja
31.10.15, 20:44
Vahel harva ikka näen.

Potsataja
07.11.15, 16:02
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/ekspress/pagulaste-uurilimiit-kasvab-veelgi?id=72860055

Pole paha arvestadess seda, et Tallinnas on tavainimes(t)ele maksimaalselt kompenseeritav üür 400 eurot.

karupoeg
07.11.15, 20:24
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/ekspress/pagulaste-uurilimiit-kasvab-veelgi?id=72860055

Pole paha arvestadess seda, et Tallinnas on tavainimes(t)ele maksimaalselt kompenseeritav üür 400 eurot.

wtf, kellelegi kompenseeritakse eestis üüri 400? miks ja kellele?

alaska
08.11.15, 10:07
Munitsipaalkorterite üürihind üürnikule on alates 0,6 eur/m2, erasektorist korterit üürides alates 6€/m2. Keskimise mun.korteri üürimisel maksabki riik 400 peale.

Seda siis puhast valgetverd eestimaalaste jaoks, kes omadega hakkama ei saa.

Potsataja
08.11.15, 12:45
Munitsipaalkorterite üürihind üürnikule on alates 0,6 eur/m2, erasektorist korterit üürides alates 6€/m2. Keskimise mun.korteri üürimisel maksabki riik 400 peale.

Seda siis puhast valgetverd eestimaalaste jaoks, kes omadega hakkama ei saa.

http://www.ohtuleht.ee/582254/sotsiaalmaja-elanik-alles-kukkus-rase-naine-trepist-alla-siis-huppas-mees-aknast-valja

Selliseid maju pead 0,6 eurose ruuduhinna puhul silmas?

Raadikul oli 2011 aastal üüriks 1,9 eurot ruut ja päris suured kommunaalmaksud. Kusjuures, kui ma Saku lähedal elasin, siis Männiku tee munitsipaal majade esine oli üsnagi autosid täis ja imo oli neil maja taga ka parkla ning autod olid päris korralikud.

Codecci
08.11.15, 13:50
Kas ma ei saa asjale päris täpselt pihta või see keiss, et keegi kuskil pistab väga palju raha oma tasku? Türil jagatakse küll sotsiaalkorteritena mingeid päris perses barakke, kus keskmiselt igas elab 3 inimest vähemalt ma pakun ja iga sellise 'korteri' hind turul vaevalt üle mingi €30 kuus oleks.

Potsataja
08.11.15, 14:16
Eks see üür ja toimetulekutoetuse arvestamisel üüri piirmäär on igal pool erinevad. Ma tean, et meie KOV-is ttt arvestamisel on üüri piirmääraks 2€/ruut. Tallinnas on see 6.40/€-12€/ruut sõltuvalt korteri suurusest. Tallinna munitsipaalkorterisse pääsevad elama ka linnale vajalikud töötajad, teenigu nad kasvõi kahekordset keskmist palka. Türil nad vaevalt nendesse barakkidesse tahavad. :D

Igatahes käsi peseb ikka kätt ja ümbrikud on alati liikunud ja liiguvad ka edaspidi. Pagulased viivad teema lihtsalt uuele tasemele, kui järgmine aasta võivad nad teoreetiliselt maksta ümmarguselt 40 eurot üüri ühe ruutmeetri eest.

Codecci
08.11.15, 16:30
Kas see on kommunaalid included? Kui ei, siis mis toimub? Tallinnas €6.40-12 ruut tähendab, et 50-ruudune korter oleks €600 selle kõrgema laega, pole isegi kunagi nii balleris korteris elanud :D

Potsataja
08.11.15, 16:47
Copy-paste:

1) üle 33 m2 üldpinnaga eluruumi üür kuni 6,40 eurot eluruumi ruutmeetri kohta kuus, kuid mitte rohkem kui 400 eurot kuus;
2) 18-33 m2 üldpinnaga eluruumi üür kuni 9,00 eurot eluruumi ruutmeetri kohta kuus;
3) alla 18 m2 üldpinnaga eluruumi üür kuni 12,00 eurot eluruumi ruutmeetri kohta kuus

Kommunaalid on lisaks oma piirmääradega ning:

Normpinnaks loetakse: iga pereliige 18 m² + 15 m² pere kohta
1-liikmel. 33 m²
2-liikmel. 51 m²
3-liikmel. 69 m²
4-liikmel. 87 m²

Väike lisand on veel:

KOV võib jätta ja jätab raha maksmata juhul. kui töövõimeline 18-aastane kuni vanaduspensioniealisele isik, kes ei tööta ega õpi ja on rohkem kui ühel korral ilma mõjuva põhjuseta keeldunud pakutud sobivast tööst või osalemast tööturuteenuses või vallavalitsuse korraldatavas iseseisvale toimetulekule suunatud sotsiaalteenuses või õppeprotsessis.

Potsataja
13.11.15, 18:17
http://arvamus.postimees.ee/3398019/tarmo-pikner-pagulaskriisi-seitse-ullatust

Neid "üllatusi" tuleb veel omajagu.

Maxi
14.11.15, 01:48
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/pealtnagija-pariisi-tapjad-karjusid-allahu-akbar-ja-see-on-suuria-eest?id=72950117

kahjuks ei ole üllatus

rasmer
14.11.15, 02:18
Lähiajal ilmselt selgub kas lääneriikide juhid tunnetavad piisavat rahva toetust, et alustada täies mahus sõda ISIS-ga. Praegu tundub küll, et äkki on murdepunkt käes.

donkihott
14.11.15, 07:15
Kahjuks on Pariis alles algus. Tänu sellele kontrollimatule pagulasinvasioonile on nüüd tuhanded terroristid mööda Euroopat laiali ja raske on sõdida vaenlasega kui sa ei tea kes ja kus ta on.

pastilaa
14.11.15, 08:06
need vihatud pagulased ju põgenevad ka terroristide eest - see võiks ikka arusaadav olla. obv tuleb täislaks anda isisele ja see pull lõpetada.

Vandalar
14.11.15, 09:54
@donkihott nende pagulaste seas võib olla inimesi, keda on võimalik kallutada terroritegudele, ilmselt suuresti nende usule rõhudes. Samas jälle- vaevalt, et oleks paremat sõpra, kui see, kes teab sinu vaenlast sama hästi kui iseennast. Ehk nende pagulaste seas on IMO kõvasti rohkem neid, kes soovivad rahumeelselt elada, soovivad sõnavabadust ja kõiki neid ilusaid asju, mida nö. läänemaailma tulek nende jaoks tähendama peaks. Nad soovivad samamoodi terrori vabalt elada, ainult et neil on see eelis, et nad mõistavad neid terroriste paremini ja sulanduvad oma päritolu tõttu paremini vaenlase sekka- seega võib osadest neist palju kasu olla.

Recon
14.11.15, 10:34
need vihatud pagulased ju põgenevad ka terroristide eest - see võiks ikka arusaadav olla. obv tuleb täislaks anda isisele ja see pull lõpetada.

Ma arvan, et väga suure tõenäosusega ei olnud need ründajad just asüülikeskusest välja suitsu ostma läinud pagulased... Oleks see vaid nii lihtne, et ISIS ehitab oma kalifaati kuskil kõrbes ja seda saab nädalase vaippommitamisega ära lõpetada kui kopp ees. Reaalsus on see, et millegipärast on väga suur osa terroriste juba aastaid Euroopas elanud või esimese põlve immigrantide lapsed, kellele sellisel juhul ''täislaksu'' peaks panema?

Maxi
14.11.15, 11:23
Plaan on ju ideaalne, tekitada olukord kus moslemid rändavad massiliselt euroopasse. Euroopas tappa ja hävitada kohalikke, et tekiks lõhe pärismaalaste ja pagulaste/moslemite vahel ning seeläbi saab rohkem inimesi pühasõda pidama värvata. Fakt on, et see oli kõva löök moslemite sulandumisel euroopasse ja see rünnak ei jää viimaseks. Olukord eskaleerub ka tänu pagulasmassidele keda on lihtne mõjutada ISISega liituma.
Islamiterrorismi on praktiliselt võimatu ka ennetada kuna nad töötavad võrgustiku mitte püramiidstruktuurina, seega isegi kui oleks kõrgel kohal informaator ei saaks teada kes tegelikult ja kuna ründavad.

rasmer
14.11.15, 12:39
Ei tasu unustada, et meil ja sõjapõgenikel on ühine vaenlane.
Aga jah isegi kui ideaalvariant läheks käiku ja õnnestuks ISIS kiirelt hävitada siis ega terrorirünnakud täielikult kuhugi ei kao. Sõjalised sekkumised on üldiselt asja hullemaks teinud viimasel ajal, aga midagi peab nende värdjatega tegema raisk.

alaska
14.11.15, 15:28
Ei tasu unustada, et isis sõdib meie antud relvade ja väljaõppega.

-andres-
14.11.15, 16:52
16.09 IRLi noored saatsid pressiteate, milles mõistavad hukka terroristide tapatalgud Pariisis ja avaldavad kaastunnet hukkunute lähedastele. Noorte sõnul tuleks luua Shengeni välispiiri kaitseks ELi ühine piirivalve ja välja ehitada tara.

.

Potsataja
14.11.15, 18:00
need vihatud pagulased ju põgenevad ka terroristide eest - see võiks ikka arusaadav olla. obv tuleb täislaks anda isisele ja see pull lõpetada.

As of March 2015, it has control over territory occupied by ten million people in Iraq and Syria, and has nominal control over small areas of Libya, Nigeria and Afghanistan. The group also operates or has affiliates in other parts of the world, including North Africa and South Asia.

Kuhu sa selle täislaksu soovitaksid anda ja palju tsiviilohvrite arvuks ennustad?

E: Kusjuures mina arvan, et juba EL-i on sisse imbunud vähemalt 10 000 ISIS-e pooldajat ehk potentsiaalset terroristi.

Jäämees
14.11.15, 18:37
Ei tasu unustada, et isis sõdib meie antud relvade ja väljaõppega.

Kes see meie?

USAt mõtled äkki?

rahvavaenlane
15.11.15, 12:13
Kes see meie?

mis sa siis mõtled? ärra viib kõik kasutatud sõjatehnika humana kogumiskasti ju.

Potsataja
16.11.15, 17:37
http://www.ohtuleht.ee/697982/video-usa-parib-toyotalt-aru-miks-soidavad-isise-terroristid-ilusate-uute-autodega

Huvitav, et nad relvade päritolu vastu mingit huvi ei tunne.

Codecci
19.11.15, 10:28
https://en.wikipedia.org/wiki/Muslim_attitudes_towards_terrorism

Solid numbrid:

In a 2007 Pew Research poll in response to a question on whether suicide bombing and other forms of violence against civilian targets to defend Islam could be justified,[27] in Europe:

64% of Muslims in France believed it could never be justified, 19% believed it could be justified rarely, 10% sometimes, and 6% thought it could be justified often.
70% of Muslims in Britain believed it could never be justified, 9% believed it could be justified rarely, 12% sometimes, and 3% thought it could be justified often.
83% of Muslims in Germany believed it could never be justified, 6% believed it could be justified rarely, 6% sometimes, and 1% thought it could be justified often.
69% of Muslims in Spain believed it could never be justified, 9% believed it could be justified rarely, 10% sometimes, and 6% thought it could be justified often.
In mainly Muslim countries:

45% of Muslims in Egypt believed it could never be justified, 25% believed it could be justified rarely, 20% sometimes, and 8% thought it could be justified often.
61% of Muslims in Turkey believed it could never be justified, 9% believed it could be justified rarely, 14% sometimes, and 3% thought it could be justified often.
43% of Muslims in Jordan believed it could never be justified, 28% believed it could be justified rarely, 24% sometimes, and 5% thought it could be justified often.
28% of Muslims in Nigeria believed it could never be justified, 23% believed it could be justified rarely, 38% sometimes, and 8% thought it could be justified often.
69% of Muslims in Pakistan believed it could never be justified, 8% believed it could be justified rarely, 7% sometimes, and 7% thought it could be justified often.
71% of Muslims in Indonesia believed it could never be justified, 18% believed it could be justified rarely, 8% sometimes, and 2% thought it could be justified often.

pastilaa, kristlaste seas on samuti 5-10% inimesi kelle arust suicide bombing could be justified often to defend christianity, right? Ja 30-50% arust minimaalselt vahest harva väike pommivöö tsiviilide keskel panna on ka igati ok.

pastilaa
19.11.15, 11:10
pastilaa, kristlaste seas on samuti 5-10% inimesi kelle arust suicide bombing could be justified often to defend christianity, right?

ee - mida sa mulle öelda tahad? Breivik oli kristlane, ETA terroristid baskimaal on üle 800 inimese tapnud oma terroriga, IRA terror jne. võibolla 5-10% ongi sellisteks asjadeks valmis, kui tekib "sobiv" olukord? ma ausalt ei tea. retse, killereid ja terroriste tuleb samamoodi kohelda. moslemeid ka harida jne (vt su statistika hulgas arengumaade moslemid vs euroopa jne).

palju neid eestlasi oleks, kes küsitluses vastaks "jah", kui küsida, kas peaks moslemid, neegrid ja pe*ed piiril maha laskma :D?

karupoeg
19.11.15, 14:00
pastilaa, mis arvad ajutise varjupaiga mõttest? Nii kui süürias olukord normaliseerub, aetaks rätipead esimesele lennukile koos rahalise toetusega.

pastilaa
19.11.15, 14:26
kusjuures - enamik sõjapõgenikke seda tahabki. selle kohata mitu lugu olnud, et kui sõda lõppeks, läheks enamus tagasi. see ei käi muidugi mugavuspagulaste kohta, aga eestit see ei puuduta praegu. omamoodi jama aga see, et kui pered sisse elanud, siis long run oleks see meie kaotus

viki
20.11.15, 15:05
Ei saa aru,mille pealt see KE toetus tuleb.Enda tuttavate hulgast ei tea ühtegi kes neid valiks.Ühe uuringu järgi nende toetus juba 33%
http://www.postimees.ee/3406255/keskerakonna-toetus-on-suurem-kui-kahel-valitsusparteil-kokku

Potsataja
20.11.15, 17:47
http://pluss.postimees.ee/3400841/soome-mattub-pagulaskeskuste-alla

See oleks umbes sama, kui meil tuleks tegeleda järsku 7000 pagulasega, kellest valdav enamus on umbkeelsed,

pastilaa
20.11.15, 23:05
Ei saa aru,mille pealt see KE toetus tuleb.Enda tuttavate hulgast ei tea ühtegi kes neid valiks.Ühe uuringu järgi nende toetus juba 33%
http://www.postimees.ee/3406255/keskerakonna-toetus-on-suurem-kui-kahel-valitsusparteil-kokku

palju su tuttavate seas lasnamäe või ida-viru venelasi on?

Potsataja
21.11.15, 19:59
Kogu Lasnamäe ja Ida-Virumaa elanikkond annab kokku viiendiku Eesti rahvastikust. SDE ja RE on ennast lihtsalt kogu selle pagulasteemaga täiega täis lasknud. IRL-ist võiks veel asja saada, kui nad kõigepealt Partsile ja veel mõnele tüübile konkreetselt kinga annaksid. Vaesekesed võivad muidu järgmisest Riigikogu koosseisust üldse välja jääda.

EestiAA
19.12.15, 21:50
https://www.youtube.com/watch?v=Ze0sK8f48x4

Hmm , isegi arvasin, et feministid on Rootsis vägistamis tähenduse segaselt ümber keerand.
Tundub ei ole nii.

any thoughts ?
(Ise vb oleksin immigratsiooni poolt kui statsidega rõvedalt ei valetataks ja debattides kõiki rassistideks ei sõimataks, aga kahjuks tundub et lõhestab ühiskonna väga ära tugev immigratsioon)

pastilaa
20.12.15, 12:53
loe/vaata vähem s*tta, oleks minu soovitus

Herbert Sammal
20.12.15, 19:00
loe/vaata vähem s*tta, oleks minu soovitus

vice versa

EestiAA
20.12.15, 19:26
Pastiile ei ole vaja nii öelda.
Pastel on väga tubli ja tema ei ole rassist.
Pasta arvab, et kõik kultuurid on võrdset ja kõikidel maailma inimestel on ühised väärtused.
Pasti teab mis on tõde, et pealmine probleem lääne maailma on valged rassistid mehed, kes kardavad suuri tugevaid neegreid =).

Mida teistel lollidel maakadel ikka öelda.

rasmer
20.12.15, 21:31
Kaua võib mingist massiimmigratsioonist rääkida, endiselt ei taha siia keegi tulla.

peete82
21.12.15, 09:55
Jah, nii väga kui me ka ei tahaks aidata, surmaohus sõjapõgenikud ei soovi meie abi.

http://ekspress.delfi.ee/kuum/eesti-otsib-sobivaid-pagulasi-tikutulega-taga?id=73208807

Vandalar
21.12.15, 10:37
Ma ei saa sellest aru, miks islami usku inimesed Süüriast ei otsi mingeid Islami usuga riike, kus eluga jätkata või nad ei ole kõik muslimid üldse? See tundub väga üli ajuvaba, et kaugelt Süüriast tulevad inimesed siia, Põhja, kus on absull täiesti erinev kultuur ja kliima?

EestiAA
21.12.15, 12:39
Ma ei saa sellest aru, miks islami usku inimesed Süüriast ei otsi mingeid Islami usuga riike, kus eluga jätkata või nad ei ole kõik muslimid üldse? See tundub väga üli ajuvaba, et kaugelt Süüriast tulevad inimesed siia, Põhja, kus on absull täiesti erinev kultuur ja kliima?

Enamus teised rikkad moslemi riigid ei võta vastu neid. Põhjuseid on mitmeid toodud, ntx et kultuurid on liiga erinevad WTF.
fakt:1 kolmandik kes euroopa saabuvad on süüriast , aga sisse saavad kõik

reggie
21.12.15, 13:39
Ma ei saa sellest aru, miks islami usku inimesed Süüriast ei otsi mingeid Islami usuga riike, kus eluga jätkata või nad ei ole kõik muslimid üldse? See tundub väga üli ajuvaba, et kaugelt Süüriast tulevad inimesed siia, Põhja, kus on absull täiesti erinev kultuur ja kliima?

Saudi Araabia üksi on juba vastu võtnud 500 000 süürlast. Küsimus on sotsiaalsetes tagatistes, seal nimelt peab tööd tegema, erinevalt Rootsist.

donkihott
21.12.15, 14:23
Enamus teised rikkad moslemi riigid ei võta vastu neid. Põhjuseid on mitmeid toodud, ntx et kultuurid on liiga erinevad WTF.


Uuri nats sunniitide ja šiitide kohta, siis saad äkki aru, miks ei võeta või miks paljud põgenikud rikastesse naftariikidesse minna ei taha. Lisaks muidugi jah need olematud toetused.

pastilaa
21.12.15, 16:29
nagu oligi arvata - kommentaarides ja fb korralik inimene lihtsalt hullamas ei viitsi käia:

http://epl.delfi.ee/news/eesti/eestlased-on-uha-altimad-hadaohus-pagulasi-vastu-votma?id=73223169

Potsataja
21.12.15, 20:00
nagu oligi arvata - kommentaarides ja fb korralik inimene lihtsalt hullamas ei viitsi käia:

http://epl.delfi.ee/news/eesti/eestlased-on-uha-altimad-hadaohus-pagulasi-vastu-votma?id=73223169


loe/vaata vähem s*tta, oleks minu soovitus

Nii ongi.

rasmer
21.12.15, 20:15
Ma ei saa sellest aru, miks islami usku inimesed Süüriast ei otsi mingeid Islami usuga riike, kus eluga jätkata või nad ei ole kõik muslimid üldse? See tundub väga üli ajuvaba, et kaugelt Süüriast tulevad inimesed siia, Põhja, kus on absull täiesti erinev kultuur ja kliima?

Mitu miljonit ongi põgenenud Jordaaniasse, Liibanoni ja Türki.

Kotkas1000
21.12.15, 21:08
https://www.youtube.com/watch?v=0_QrIapiNOw

Natuke harivat juttu usaldusväärsetest allikatest kah sekka. Tegu küll tiba vana videoga tänaseks päevaks, kuid proportsioonides suuremaid muutusi ei ole tõenäoliselt.

Potsataja
22.12.15, 00:24
Tegelikult on ju tore, et kui ülitolerantses Rootsis ja tolerantses Soomes kasvab pessimism ka valitsuskoalitsioonis, siis meie Riigikantselei tellimusel tolerantsus hoopis kasvab. ;)

pastilaa
22.12.15, 07:46
ma ausalt ei saa aru - kuidas intelligente inimene viitsib lugeda/uurida mingeid kahtlaseid põrandaaluseid artikleid/allikaid ja olla seejuures kriitiline Postimehe või Päevalehe suhtes. kui Kesknädala artiklid avaldada kuskil netis ja panna saidi pealkirjaks "Sõltumatu poliitteadus", siis vist sama mass haaraks kohe kinni - sedasi pmslt toimibki EKRE "uudiste ja arvamusportaal" Objektiiv.

MMSi usaldate ka rohkem kui tavameditsiini ja ravimeid, sest see pole "peavool"?

Vandalar
22.12.15, 11:29
https://en.wikipedia.org/wiki/Separation_of_church_and_state
http://israelipalestinian.procon.org/view.answers.php?questionID=603 siin väike pro and con argumendid, et kas islami puhul kehtib secularism (https://en.wikipedia.org/wiki/Secularism)
Nagu ma aru olen saanud, siis üks oht võib olla see, et kui meile tekib piisavalt palju muslimeid, kes arvavad, et riik ei peaks kirikust eraldatud olema, siis võivad nad oma nõudmistega hakata meie seadusi muutma, et saavutada olukord, kus seadused ei läheks vastuollu islami põhitõdedega. See oleks aga juba reaalne fuck up meile. Naljakas on seejuures see, et meie "inimõiguslased" või kuidas iganes neid nimetada, võivad seda sama serveeridagi inimõigusena ja usuvabaduse kaitsena. Ja kui nt. need mõned muslimid ei saavuta soovitud muudatusi seaduses, et oleks nende soovitud harmoonia nende religiooni ja seadustega, siis nad võivadki selle nimel võitlema hakata- st. terrori tegusid hakata tegema. Puhtalt selleks, et lihtsalt elada oma ideoloogia järgi, nagu nendele õpetatud on.
Rääkige kaasa.

EestiAA
22.12.15, 12:50
MMSi usaldate ka rohkem kui tavameditsiini ja ravimeid, sest see pole "peavool"?
Osav taktika =) you win

UK: It Was “Racist” to Prosecute Muslim Rape Gangs (tegutsesid UK-s 20 aastat vabalt )
http://www.frontpagemag.com/fpm/245898/uk-it-was-racist-prosecute-muslim-rape-gangs-robert-spencer (Robert spencer on ja mingi nuts aga see faktiliselt välja toodud toodud, et oli tõsi ei viitsi otsida BBC linki )
(Meedia ka ei võtnud seda teemat üles kuna see võis jätta neist rassitliku mulje )
http://www.spectator.co.uk/2014/08/rotten-borough/ 1400 last ei ole väike number, ja vasakpoolne meedia EI PUUDU seda teemat kuna lihtsalt teavad, et see annaks rassistidele laskemoona juurde , minu arvates pimedad vasakpoolsed on sama debiilikud kui rassistid.



Rape statsid on per capita moslemitel EU-s KÕVASTI kõrgemad , sa kas sa tõesti arvad, et ei ole ?(kui ei siis miks ?, olen valmis muutma enda arvamust )

Maxi
22.12.15, 12:55
Samas mis seal ikka, ega islam kui selline meeste vaatenurgast kõige hullem polegi. Seadused ka karistavad etemini kui meie riigikohtu lahendid.
Ma olen open minded, et kui on näha et Allah tuleb, siis pole mõtet vägisi vastu punnida. Saabki näha et mis nägu need SJWd teevad kui neile öeldakse, et hakkad pearätti kandma.
Sai 21. sajandil elatud, võiks ju keskaega ka proovida.

pastilaa
22.12.15, 13:29
fui veel üks tolerast:

"Rohkem tolerantsust ja viisakust"

http://tervispluss.ohtuleht.ee/709810/aasta-arst-2015-peep-talving-oleme-vaikese-investeeringu-juures-taganud-inimestele-paris-turvalise-arstiabi-

pastilaa
22.12.15, 13:48
...

need lingid ju haakuvad kenasti mu eelneva allikakriitilisusega. mõlemad ju konservatiivide poliitilised hääletorud. mis teemasse puutub, siis ma tõesti ei tea "child abuse" kohta (küll seda, et üks riik "eesotsas" Uus Meremaa miskipärast, kus islamiga pole miskit pistmist https://en.wikipedia.org/wiki/Child_abuse_in_New_Zealand) ja absoluutselt ei huvita ka see teema.

lapsevanemana muretsen rohkem selle pärast, kuidas praegu noored eestis teadmata kaovad ja hiljem leitakse. karta on, et tegemist ei ole murjanitega ega islamiterroristidega.

Üks ohtlik link ka - avada omal vastutusel! Islamistid Eestis:

https://www.muurileht.ee/sulle-on-sonum/

EestiAA
22.12.15, 16:09
need lingid ju haakuvad kenasti mu eelneva allikakriitilisusega. mõlemad ju konservatiivide poliitilised hääletorud. mis teemasse puutub, siis ma tõesti ei tea "child abuse" kohta (küll seda, et üks riik "eesotsas" Uus Meremaa miskipärast, kus islamiga pole miskit pistmist https://en.wikipedia.org/wiki/Child_abuse_in_New_Zealand) ja absoluutselt ei huvita ka see teema.

lapsevanemana muretsen rohkem selle pärast, kuidas praegu noored eestis teadmata kaovad ja hiljem leitakse. karta on, et tegemist ei ole murjanitega ega islamiterroristidega.

Üks ohtlik link ka - avada omal vastutusel! Islamistid Eestis:

https://www.muurileht.ee/sulle-on-sonum/

Nu ma ei räägigi, et sina või eestlased peaksid moslemeid kartma , ma räägin on IDIOOTNE arvata, et ei ole kultuurilisi negatiivseid erinevusi moslemite vs lääne suhtes (muidugi enamus moslemid elavad oma elu ja ei tooda seda paska läänes) aga väike % suurest arvust on juba suure võimuga.

Näiteks naiste õigused 100% kõigis on naiste õigused sittad kus on moslemite enamus (jah türgi on kõige parem , aga neil on isegi sittad lood)
Ja sõnavabadusest pole mõtet rääkidagi , kui nende provhetit solvad siis sõidab kõigil katus ära.
+ vasakpoolsed pimesi jooksevad neile jalge ette kuna nemad juba suht uskliku vaate võtnud ANTI-rassimisele , et neile on faktid ja teooriad juba rasstlikud , HATE facts on termin, mille eest võidakse sind kohtusse kaevata.

Gay vabadus on praktiliselt olematu seal, teiste uskude vabadus on debiilselt piiratud jne.


Kui moslemid tulevad EU-sse siis tuleb öelda neile selgeks teha , et meie väärtused on paremad kui nende omad(meie omad ei ole kaugelki täiuslikud ja meil on oma debiile aga oleme paar umb 50 aastat ees kindlalt)

Õnneks on vasakpoolseid kes on mõistusega.

https://www.youtube.com/watch?v=vln9D81eO60 (sam harris kes on vasakpoolne ja Usas on palju vasakpoolseid kes seletavad islami probleemi)


Mulle ei käigi moslemid läänes pinda , mulle käivad rohkem white guilt liberaalid YUCK.


Kogu mu point mida proovin üleanda on see: Sa ju ometi ei saa väita, et moslemitel ei ole negatiivseid kultuurseid elemente mis on tulnud islamist: Naiste õigused / sõnavabadus / Homode õigused / jne.
(mis omakorda tekitavad hõõrdumist lääne ühiskonnas , eriti euroopas )
(usas on jällegi pendel teiselpool, valesti kus inimesed on moslemite vastu ilma loogisite põhjuseta.)

Enamus probleemid minu arvates saaksid lahendatud , kui vasakpoolsed ei sõimaks inimesi rassistideks / islamphoodieks jne, loogilised ja rahulikud debatid lahendaksid probleemi, ja kui neid ei tehta võtab parem äärmus kogu teema üle ja võtab riikides rohkem võimu kuna MITTE keegi ei julge rääkida (siis jäävad aint rassistid alles)

pastilaa
22.12.15, 17:15
enamus probleemid saaksid lahendatud, kui inimesed ei suhtu teise inimesse eelarvamustega, mis põhinevad usulisel, rassilisel või soolisel kuuluvusel. ei saa ju üldistada käputäie jobude pealt tervet rahvust või religiooni. ma mõtleks ikka niipidi, et mida nende toredate 95% pagulastega peale hakata, mitte esmalt vb 5% jobudega. keegi ei suru ju sulle islamit v islaminorme peale.

EestiAA
22.12.15, 17:54
enamus probleemid saaksid lahendatud, kui inimesed ei suhtu teise inimesse eelarvamustega, mis põhinevad usulisel, rassilisel või soolisel kuuluvusel. ei saa ju üldistada käputäie jobude pealt tervet rahvust või religiooni. ma mõtleks ikka niipidi, et mida nende toredate 95% pagulastega peale hakata, mitte esmalt vb 5% jobudega. keegi ei suru ju sulle islamit v islaminorme peale.

Ma ei räägi siin 5 %-st jutt käib 30-40st % ja kohati rohkemgi.

inimesi ei tohiks ja üldistada , aga kui üks grupp käitub radikaalselt teistmoodi ja on sellised SEGASED vaated.

Ja palun ütle, et need poll numbrid on valed , 2min googlit ja leiad need.(paljud pollid on sellised vb paar % kõiguvad aastast aastasse , BBC vasakpoone uudiste agentuur , neil tulevad pollidel suht samad numbrid.
Või kes selliseid numbreid tähele panevad on rassistid ?

Olen valmis muutma oma meelt aga BBC, WORLDPEW jne , igakord teevad mingi polli tulemused on väga hirmsad.
ICM Poll: 20% of British Muslims sympathize with 7/7 bombers
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1510866/Poll-reveals-40pc-of-Muslims-want-sharia-law-in-UK.html
32% of Indonesians approve of attacks on Americans
41% of Pakistanis approve of attacks on Americans
38% of Moroccans approve of attacks on Americans
83% of Palestinians approve of some or most groups that attack Americans (only 14% oppose)
62% of Jordanians approve of some or most groups that attack Americans (21% oppose)
42% of Turks approve of some or most groups that attack Americans (45% oppose)
A minority of Muslims disagreed entirely with terror attacks on Americans:

Pew Research (2007): 26% of younger Muslims in America believe suicide bombings are justified.
35% of young Muslims in Britain believe suicide bombings are justified (24% overall).
42% of young Muslims in France believe suicide bombings are justified (35% overall).
22% of young Muslims in Germany believe suicide bombings are justified.(13% overall).
29% of young Muslims in Spain believe suicide bombings are justified.(25% overall).
http://pewresearch.org/assets/pdf/muslim-americans.pdf#page=60



Kui vaatad üldse poll numbreid EU-moslemite hulgas siis need on masendavad.


Ülejäänud asjadega nõustun, aga hui tuleb ausat debatti Euroopas selle teema pealt , ja tänu sellele saavad parem äärmulased palju võimu juurde kuna vasakpooled tunnevad ennast safespace-is nii hästi ja ei taha reaalsusest midagi kuulda.

Vandalar
22.12.15, 19:30
IMO on sul, pastilaa natuke naivistlikud seisukohad ja mulle tundub, et osaliselt õhkub sinu seisukohtadest seda just world-tüüpi arusaamu/loogikat https://en.wikipedia.org/wiki/Just-world_hypothesis

https://youtu.be/DNLnehTFanM

pastilaa
22.12.15, 19:32
Ma ei räägi siin 5 %-st jutt käib 30-40st % ja kohati rohkemgi.

inimesi ei tohiks ja üldistada , aga kui üks grupp käitub radikaalselt teistmoodi ja on sellised SEGASED vaated.

ma juba korra vastasin sel teemal:

- palju neid eestlasi oleks, kes küsitluses vastaks "jah", kui küsida, kas peaks moslemid, neegrid ja pe*ed piiril maha laskma?
- palju neid eestlasi on, kui küsida, kas peaks tiblad maha laskma?
- palju neid venelasi on, kui peaks küsima, et kas peaks NSVL taastama endistes piirides?

meid huvitavad numbrid on siin:

http://www.telegraph.co.uk/news/religion/11433776/Quarter-of-British-Muslims-sympathise-with-Charlie-Hebdo-terrorists.html

selge vahe sees islamistlike arengumaadega vs moslemid euroopa riikides. siit tuleb välja, et 11% kellele sümpatiseeris hebdo juhtum näiteks.

EestiAA
22.12.15, 20:40
ma juba korra vastasin sel teemal:

- palju neid eestlasi oleks, kes küsitluses vastaks "jah", kui küsida, kas peaks moslemid, neegrid ja pe*ed piiril maha laskma?
- palju neid eestlasi on, kui küsida, kas peaks tiblad maha laskma?
- palju neid venelasi on, kui peaks küsima, et kas peaks NSVL taastama endistes piirides?



kaval süsteem sul, aga kui sa mulle poll numbreid ei anna siis on see argument kasutu.
(ära hakka ajama, et sina tänaval oled kuulnud jne või pidudel vms )
NUH palju on siis ?



11% on VÄGA suur number sellejaoks, ja paar kuud see number oli KÕVASTI suurem.
Muidugi sa saad googlist otsida neid numbreid mis sulle paremini sobivad aga isegi need numid on liiga kõrged.

EestiAA
22.12.15, 20:44
ma juba korra vastasin sel teemal:

selge vahe sees islamistlike arengumaadega vs moslemid euroopa riikides. siit tuleb välja, et 11% kellele sümpatiseeris hebdo juhtum näiteks.

Aga arenenud islami riigid ? Qatar , UAE jne ?, ühed maailma rikkamad riigid ja neil on ikka F-up maailma vaade.

pastilaa
22.12.15, 20:45
NUH palju on siis ?

http://www.pewglobal.org/2015/06/10/nato-publics-blame-russia-for-ukrainian-crisis-but-reluctant-to-provide-military-aid/russia-ukraine-report-19/

http://www.pewglobal.org/files/2015/06/Russia-Ukraine-Report-19.png

näe hullemad kui moslemid!

Vandalar
22.12.15, 21:11
Täiesti kohatu võrdlus sul pastilaa. Kui viitsid, vaata äkki see video ära, mis ma postitasin, mida arvad?

EestiAA
22.12.15, 22:18
http://www.pewglobal.org/2015/06/10/nato-publics-blame-russia-for-ukrainian-crisis-but-reluctant-to-provide-military-aid/russia-ukraine-report-19/

http://www.pewglobal.org/files/2015/06/Russia-Ukraine-Report-19.png

näe hullemad kui moslemid!

Täiesti eri areenadel.
Täiesti eri asjade kohta tood võrdlusi.
Täiesti eri efektidega ühiskonnale. Nii otsene kiire moju isikutele kui kaudne ja pikka ajaline mõju.

ah ma ei tea , mõned teevad ikka kõva vaimset akrobaatikat, et nende poliitiline vaade vastu peaks.


EestiAA: 50 % moslemeid usub laste abielu on ok.
Pastilaa:50 % eestlasi usub, et lastele võib vitsa anda. Ega meie ka paremad pole.
(statsid ei esinda õigeid numi , lambi näide)

Jäämees
22.12.15, 22:24
Inimene kes minu arust postitab vist kõige paremat, musta/sarkasmiga huumorit PPdes (pastilaa ikka, kes siis veel?!), ajab minu jaoks mingi väga imeliku emotsionaalset liini siin - tundud täpselt samasugune nagu mingi Stormfront debiil lihtsalt vastupidise maailmavaatega, kogu teemakäsitlus on läbi imbunud emotsioonidest ja argumendid taanduvad tihti demagoogia laadsete võtete ees.

Lisaks... Postimees hea ajakirjanduslik allikas? Ma ei tea võib olla vahest tuleb neil mõni normaalne artikkel ka välja, aga isiklikult tundub, et 80% postimehe ajakirjanikest ja toimetajatest on trepist alla kukkudes kõvasti pea peale maandunud. Isegi enam vähem normaalses eesti keeles artiklite kirjutamine, tundub neile tekitavat tugevaid raskusi, mitte, et minu kirjaoskus midagi eeskujuliku oleks...

Ja viimaks, mis kuradi võrdlus, vastad küsimusele, olgugi, et emotsionaalselt küsitud küsimusele, täieliku demagoogiaga ju.

Muudkui mõtlen, et prooviks ka lahti kirjutada oma pagulas teemaga seonduvaid mõtteid, aga pole täna vist energiat ja piisavalt alkoholi sees, et kipuks midagi nii lolli tegema :D... Pealegi teema on minu jaoks, isiklikult, väga keeruline, et polegi jõudnud korralikult läbi mõelda ja eelkõige uurida fakte, st nö ''käimasolevat'' teemat Süüria ja nende põgenikega.

pastilaa
22.12.15, 23:26
ma siin teemas enam sõna ei võta - jah nõus, et napakalt emotsionaalseks teeb see maailmavaate küsimus. just täna pidin ühe siinse kasutaja jälle fb-s unsubscribema, kuna konkreetset rassistliku saasta tihedalt jagab - muidu igati tore tegelane tundub. gl!

rasmer
23.12.15, 00:24
EestiAA paku rohkem lahendusi selle asemel, et kiruda islamit ja moslemeid. Isegi kui su jutt oleks tõsi siis keelame lihtsalt islami ära ? Mulle ei meeldi ka ükski religioon, aga keelustamine ja vihkamine asja paremaks ei tee. Iga posti juurde käivad kohustuslikud youtube videod ka:


https://youtu.be/WpYeekQkAdc


https://www.youtube.com/watch?v=M9BNoNFKCBI


https://www.youtube.com/watch?v=DVg2EJvvlF8

EestiAA
23.12.15, 01:28
Ei arva ka, et islam tuleks ära keelata EU-s vms , see on debiilne ja haige vaade.
Lihtsalt ausalt probleemidest rääkimine aitaks väga palju, siis leiaks lahenduse ka.(mis ei oleks mingi debiilne rassistide lahendus)

Kui kesk vasak ja kesk parem saaks vestluse enda kätte siis usun, et oleks täiesti normaalne, ja poliitilised otsused ka normid.( aga meediat hui saab center left/right enda kätte )



Vasaks äärmus toidab parem äärmust.
Parem äärmus toidab vasak äärmust.

Vasak äärmus: Faktid on rassitlikud, ja need ei loe.
Parem äärmus: Me ütlesime, et juudid/moslemid/neegrid tahavad meid maha võtta näe väänavad / peidavad / kardavad fakte.

Mõlemad võivad terve EU persse keerata.



To rasmer , kuidas ma moslemeid taga kirusin ?(ma ju ei kiru, ja ei musta neid, aga probleem on teatud vaadetes küll)
Kui ma ütlen minu arvates on haige end nende provhet abiellus 6 aastase lapsega, ja astus vahekorda temaga kui ta oli 9ne, kas see on kirumine ? (+ tean isegi, et vanas testamendis on ka paska, ja ütlen et mulle ei meeldi need asjad siis ma ei kiru ju kristlasi ka taga või kirun ?, aga seda paska ei tehta järgi enam vb üksikud idud jh)
Mu probleem on rohkem islamiga, ja seda tüüpi tõlgendusega islamiga mis on äärmiselt konsertatiivne või radikaalne.

Codecci
23.12.15, 07:01
EestiAA paku rohkem lahendusi selle asemel, et kiruda islamit ja moslemeid. Isegi kui su jutt oleks tõsi siis keelame lihtsalt islami ära ? Mulle ei meeldi ka ükski religioon, aga keelustamine ja vihkamine asja paremaks ei tee. Iga posti juurde käivad kohustuslikud youtube videod ka:
Mida arvad muidu USA hardcore baptistide kirikutest, kes käivad matustel möllamas, et paras et surma said kuradi gay? Arvad nende kohta ka, et ei peaks keelustama, las möllavad?

Imo kuskiltmaalt muutub see asi päris idiootseks ja tuleb piir ette kus ei saa enam 'religiooni' taha varjuda. Seda ma ei tea, kas islam on selle piiri lähedal või mitte, pole piisavalt kursis.

Hetkel pikemalt Tais viibides, kus on suht palju Taikatest muslimeid, siis üldjuhul on chill ja no problem, aga mõni asi küll ridic - nt iga öö kella viie ajal lastakse kõlaritest mingit muslimi tümmi suht kõva volüümiga - mismõttes selline asi ok on? Kas sellise loogika järgi võin oma usu 'Hardstyleism' luua ja iga öö 5-st 6-ni mingit rämedat saagimist lasta, sest my religion says so, chill bro, it's religion, don't hate!!1

rasmer
23.12.15, 12:58
Mida arvad muidu USA hardcore baptistide kirikutest, kes käivad matustel möllamas, et paras et surma said kuradi gay? Arvad nende kohta ka, et ei peaks keelustama, las möllavad?


Keelaks ära konkreetse teo mitte kogu usu, samamoodi sinu öörahu rikkumised vms. Nagu ma mainisin siis mulle ka meeldiks kui me lõpuks jõuaks religioonivabasse maailma , aga kahjuks see on utoopia.

Potsataja
23.12.15, 13:34
http://elu24.postimees.ee/3445503/pildid-pogenikekriis-aasta-fotograafiks-valitu-silme-labi

Ka ilma religioonita jääks inimesed siiski inimesteks.

Codecci
23.12.15, 15:30
Keelaks ära konkreetse teo mitte kogu usu, samamoodi sinu öörahu rikkumised vms. Nagu ma mainisin siis mulle ka meeldiks kui me lõpuks jõuaks religioonivabasse maailma , aga kahjuks see on utoopia.
Aga kui sa tuled välja jutuga, et enam ei või öösel 5-6 muslimi tümmi lasta või burkat kanda siis ilmub ikka välja grupp inimesi (nii islamiusulisi kui pastilaasid) kes näitavad näpuga ja ütlevad, et see on diskrimineerimine, rassist, raisk.

rasmer
23.12.15, 15:38
Aga kui sa tuled välja jutuga, et enam ei või öösel 5-6 muslimi tümmi lasta või burkat kanda siis ilmub ikka välja grupp inimesi (nii islamiusulisi kui pastilaasid) kes näitavad näpuga ja ütlevad, et see on diskrimineerimine, rassist, raisk.

Burka kandmine ei tohiks küll kuidagi sinu elu aktiivselt segada ja selle keelustamine on debiilne IRL-i häälte võitmise katse.

Vandalar
23.12.15, 15:51
Burka kandmine ei tohiks küll kuidagi sinu elu aktiivselt segada ja selle keelustamine on debiilne IRL-i häälte võitmise katse.
IMO on burka kandmine täiesti ajuvaba. See võimaldaks ju inimestel täiesti anonüümselt nt. panka jalutada, maski kandes, perfect crime IMO. Miks peab teiste usk olema üle meie seadustest sellisel moel, et me ei või seadust rakendada oma soovi kohaselt, vaid peame alluma teise usu reeglitele, kuna vastasel juhul võib keegi kisama kukkuda, et tegu on "diskrimineerimisega"? See on IMO esimene samm selle suunas, kus meie riigi, meie kultuuri üle hakkavad otsustama meile täiesti võõrad inimesed, kellel ei ole mingit motiivi, et selle tegevusega meile kuidagigi kasulik olla. Mis kasu sellest meie ühiskonnale oleks?? Mina seda ei näe.
Siis järgmine asi oleks see, et mingi kiimane võõrast usku "esindav" teismeline kepib mõne lapseohtu neiu läbi ja siis ei julgeta sellest otse rääkida, sest "ta tuli ju teisest kultuuriruumist kus see on norm" või "parem on mitte häält tõsta, sest see tõmbaks meile islamistide viha". jne jne jne. Kardetakse oma riigis oma reegleid kehtestada, sest mingi täielik võõras võib sulle midagi nina alla hõõruda või tulla ja sul pea maha võtta. Nagu üks selle burkakeelu vastaseid argumente on praegu, et see burkakeeld võib ekstremismi tekitada, ehk sisuliselt kardetakse omas kodus mingeid välismaa ekstremiste ja hakatakse selle järgi ennast sättima, nagu eided.
Minge Saudi Araabiasse ja hakake seal nõudma, et teie neiu saaks poolpalja persega ringi lasta või et sinul on seal õigus keset linna risti ja Jeesuse plakatiga ringi käia ja "tõde" kuulutada. Vaadake, kas läheb läbi. Samad inimesed tulevad siia ja hakkavad nõudmisi meile esitama- no fucks given, ütlen mina, sest usuvabadus ei tähenda seda, et sa võid oma usuliste veendumustega teiste kodus nende kultuuri vorpima hakata ja mingil moel isegi neid ahistama hakata. Pole midagi- neil tuleb lihtsalt harjuda uue keskkonnaga või GTFO.

Potsataja
23.12.15, 15:57
Oleks rasmer taibukam, siis oleks ta burka asemel kasutanud sõna hijab.

rasmer
23.12.15, 15:59
IMO on burka kandmine täiesti ajuvaba. See võimaldaks ju inimestel täiesti anonüümselt nt. panka jalutada, maski kandes, perfect crime IMO. Miks peab teiste usk olema üle meie seadustest sellisel moel, et me ei või seadust rakendada oma soovi kohaselt, vaid peame alluma teise usu reeglitele, kuna vastasel juhul võib keegi kisama kukkuda, et tegu on "diskrimineerimisega"? See on IMO esimene samm selle suunas, kus meie riigi, meie kultuuri üle hakkavad otsustama meile täiesti võõrad inimesed, kellel ei ole mingit motiivi, et selle tegevusega meile kuidagigi kasulik olla. Mis kasu sellest meie ühiskonnale oleks?? Mina seda ei näe.

Jalutangi terve elu klounimaskiga ringi kui tahan. Iga asutus ja firma võib panna oma territooriumil oma reeglid ja see on fine.

Potsataja
23.12.15, 16:07
Klounidel pole maske, neil on grimm.

CheekyMullet
23.12.15, 21:16
Klounidel pole maske, neil on grimm.

Kuna klounidel on grimm, siis pole klounimaske olemas?

inward
23.12.15, 21:54
Jalutangi terve elu klounimaskiga ringi kui tahan. Iga asutus ja firma võib panna oma territooriumil oma reeglid ja see on fine.

This! Võiks siis juba ka ära keelata mootorratta kiivri kandmise avalikus kohas. Nonsense!
Asutus võibki näiteks turvalisuse kaalutlustel keelata rõivaste kandmise, mille tõttu ei ole võimalik inimest tuvastada. (olgu siis selleks burqa, niqabe, karnevalimask, mootoratta kiiver jne)
Seevastu hijabi või muud sarnast rõivast võib kanda.
Ehk see ei oleks sellisel juhul diskrimineerimine religioossetel alustel. See oligi IRLi poolt läbinähtavalt hale katse püüda populistlikult hääli, arvestamata, milliseid sotsiaalseid mõjusid, sellisel kujul keeld kaasa tuua võiks.

ropka11
24.12.15, 09:56
Kas mootoratta kiivriga võib niisama ringi hängida.Kuskilt on nagu kõrva jäänud, et ega ikka ei tohi küll.

pastilaa
24.12.15, 13:16
kauneid kristlikke jõulupyhi!

WeThePeople
24.12.15, 22:52
Kas mootoratta kiivriga võib niisama ringi hängida.Kuskilt on nagu kõrva jäänud, et ega ikka ei tohi küll.

pls

http://www.upload.ee/image/5426851/maxima.PNG

Kotkas1000
28.12.15, 12:59
pls

http://www.upload.ee/image/5426851/maxima.PNG

Päris õudne ju. Lapsed kardavad ning vabalt võib tegu olla mõne terroristiga. Arvan, et peaks ära keelama sellise vaatepildi!

Jäämees
29.12.15, 02:03
Äkki ta on hoopis mingi super kangelane.

Potsataja
29.12.15, 10:40
OT jätkuks, mõnda SoA tegelast nähes jookseks ta käru sinnapaika jättes kiirelt poest välja. ;)

Igatahes on vist aeg see üks julmemaid sarju uuesti ära vaadata.

atsetoon
31.12.15, 22:40
fuck off, krdi tolerastid etv ära vallutanud.

Potsataja
31.12.15, 23:34
Vahetult enne aastavahetust on topeltnägemine nkn garanteeritud ja ERR lisab veel poole.

Maxi
05.01.16, 11:20
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/kolnis-ahistas-tuhatkond-araabia-ja-pohja-aafrika-meest-vana-aastaohtul-seksuaalselt-kumneid-naisi?id=73350347

Samal ajal kui eesti poliitiline ladvik tujurikkujat vaadates mõnust ruigas, ahistasid need samad kaitsetud pabulased saksamaal kümneid naisi. Kus nüüd on meie üliaktiivne feministeerium kui naispolitseinikule käsi püksi lükati? Õigus, tegemist polnud white cis-male scumiga vaid austet põhja-aafrika pikanokumeestega kelle kultuur ja kombed ei kuulu kritiseerimisele.

Aga olge mureta, kõik laabub, sest kölni politsei asub asja uurima.

LuuK
06.01.16, 20:30
mina kuskilt lugesin et kellegi keegi elab kuskil kus ta on pagulastega kohtunud ja teda ei vägistatud ära. järelikult on see uudis natside väljamõeldis.

sm112
06.01.16, 20:45
Pastilaa ja Co võiks aru saada, et enamus "pagulaste" vastaseid ei ole rassistid või natsid või "white trash", vaid lihtsalt kardavad, et sellised sündmused hakkavadki regulaarselt toimuma. Õnneks ei taha Eestisse illegaalsed immigrandid tulla, aga Rootsi ja Saksamaa noortest naistest, kes jõhkra ahistamise küüsi satuvad, või veel hullem, ära vägistatakse, on siiralt kahju. Palju rohkem kahju, kui neist "vaestest" illegaalsetest immigrantidest.

Ja no muidugi meie valitsus, kes suure tolerastia-kampaania läbi viis, samal ajal pagulasi kinnipidamisasutuses vangis hoides, ajab lihtsalt naerma. Kahju, et Pastilaa peab poliitilisi mänge ja rahaahnust (ei pea mitu korda arvama, mis seltskond pagulaste pearahast suure osa omadele jopedele nihverdab) reaalseks sooviks pagulasi aidata, ning levitab siiras vaimustuses selle sulikamba propagandat, andes seejuures teisitimõtlejaid sõimates oma panuse üldisesse vihkamise ja vihaõhutamise suurenemisesse.

atsetoon
06.01.16, 21:41
"Foorum". Ainult see kui Madison end paljana tüdrukute asemel poiste kajutitesse sisse käiks murdmas oleks naljakam(silmakirjalikum). Vabaerakond on ka täielik joke, peaaegu kõik enne valimisi välja hõigatud seisukohad on ülevaadatud või ülevaatamisel.

Kotkas1000
06.01.16, 22:53
Aastal 2014 pandi eestis toime 197 kontaktset vägistamist. Paneme panuseid, kas see number on 5 aasta pärast (selleks aastaks peaks nõid nastja ennustuste kohaselt euroopas kalifaat valitsema) suurenenud/vähenenud ja kui palju? Ise arvan, et jääb samale tasemele või pigem väheneb kuna viimastel aastatel on seksuaalkuritegude arv näidanud langustendentsi

karupoeg
06.01.16, 22:56
Aastal 2014 pandi eestis toime 197 kontaktset vägistamist. Paneme panuseid, kas see number on 5 aasta pärast (selleks aastaks peaks nõid nastja ennustuste kohaselt euroopas kalifaat valitsema) suurenenud/vähenenud ja kui palju? Ise arvan, et jääb samale tasemele või pigem väheneb kuna viimastel aastatel on seksuaalkuritegude arv näidanud langustendentsi

võtan beti vastu annuaalselt. iga aasta vs eelnev aasta. mina ütlen 5 aastat järjest, et rohkem kui eelmine aasta, sina vähem. iga aasta tagant 50 EUR viski.

donkihott
07.01.16, 09:34
Mis aineid sa kotkas tarvitad? http://www.frontpagemag.com/point/175434/1-4-swedish-women-will-be-raped-sexual-assaults-daniel-greenfield

Potsataja
07.01.16, 17:53
Mulle on see statistika tuttav. Pastilaa&Co ootavad vist analoogsete juhtumite kordumist Eestis, aga mina ja pojad mitte. Ma pooldaks ikka mune pidi üles poomist, kuni vedru välja visatakse või munad küljest ära kukuvad.

vsiu100
08.01.16, 08:02
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/kolni-reapolitseinikud-enamik-uusaastaoo-ahistajatest-olid-varskelt-saabunud-varjupaigataotlejad?id=73376761

Alguses lugesin ja ei suutnud välja mõelda, miks on vaja politsei presidendil valeväiteid meedias esitada, kui asjaga on väga otseselt seotud kümneid politseinike. Need valeväited tulevad ju nagunii välja.
Siis hakkasin lähemalt teisi selle teemaga seotud delfi uudiseid vaatama ja mida ma näen?! Kõik on kirjutatud ühe ja sama ajakirjaniku poolt. Olen suht kindel, et sala-ekrelane on delfisse filtreerunud.

Jäämees
08.01.16, 08:05
Mis aineid sa kotkas tarvitad? http://www.frontpagemag.com/point/175434/1-4-swedish-women-will-be-raped-sexual-assaults-daniel-greenfield

Aususe mõttes pean mainima, et Rootsist ei saa normaalset statistikat võtta.

Rootsi on ainus riik Euroopas, kui mitte maailmas, kus iga vägistamis episoodi käsitletakse kui eraldiseisvat juhtumit, see muudatus, mis toimus mõned aastad tagasi, tõi endaga kaasa kohese, hüppelise, vägistamise arvude kasvu statistikas.

Kuid noh statistikat mis toetaks vägistamis arvu suurenemist immigrantide tõttu saab leida küll, küsimus ainult kas saab seda kätte mingist normaalsest kohast ka, sest jääb mulje, et riigid ei taha, et selline statistika eksisteeriks, seega enamus statistikast, mis on liikvel, on ''kergelt kallutatud'' allikatest pärit.

ropka11
08.01.16, 09:03
Evelyn Hints:
Lp. Hr. Avandi. Oleksite võinud parem vait olla ja oma eileõhtuse "vabandamise" ära jätta. Kuni eilseni mind ei ärritanud Teie üllitis, kuid Teie nn. vabandamine solvas mind hingepõhjani. Vabandasite oma "5 aastat hiljem" saates öeldud sõnade pärast ja parandasite end öeldses, et Teil on häbi ainult nende eestlaste pärast, kes Toompeal meelt avaldamas käivad!? Järelikult on Teil häbi õpetajate pärast, kes seal suuremat palka nõudmas on käinud. Järelikult on Teil häbi ka põllumeeste pärast, kelle elu toetuste vähesuse tõttu ja karjade hävitamise pärast väljakannatamatuks on muutunud. Teil on järelikult häbi nende inimeste pärast, kes kõike trotsides veel ikka endiselt maal tahavad elada ja oma tööd teha, mis ka Teile leiva või piima lauale toob. Vaatamata sellele, et tänaseks päevaks on enamus koole maapiirkondades suletud ja "maakad" peavad oma lapsi kooli vedama,sest väherentaablne bussiliiklus on lõpetatud samas kui maksuamet saab neile turja karata selle eest, et nad seda oma firmaautoga teevad. Kui maakas tahab bensiini siis ta peab linna sõitma, kui maakas tahab raha siis ta peab linna sõitma, kui maakas tahab postkontorisse siis ta peab linna sõitma, kui maakas tahab poodi siis tuleb tal samuti sõita, kui maakal juhtub metsa olema siis riik võtab selle talt käest ära või õigemini küll ei võta vaid teeb sinna kaitseala ja jätab sellega seonduvad kulud maaomaniku kanda. Minul on ka häbi sellise riigi pärast ja veel rohkem on mul häbi nn. tolerantsete ja sallivate inimeste pärast, kes sallivad kõiki teisi peale omaenda rahva. Kas Te siis tõesti aru ei saa miks on inimesed sallimatud? Sest meil kehtib hetkel mentaliteet, mis on lubatud Jupiterile, pole lubatud härjale. Kui riigikogulased endale kuluhüvitiste arvelt kalleid autosid rendivad siis see on ok, kui firmaomanik seda oma raha eest teeb siis peab ta arvestama, et sellega sõitmise eest võib riik teda karistada! Minul on häbi peaministri pärast, kes uhkelt sõbra firmast renditud eralennukiga ringi reisib, samas kui eestlaste jaoks nii oluline rahvuslik lennukompanii põhja lasti. Minul on häbi selle pärast, et peaministril pole ühtegi arukat nõunikku, kes talle soovitaks teatud asju teha või mitte teha. Ajal kui Eestis on jäänud mõnigi pere tulekahju tagajärjel peavarjuta või mõni isa peab lapsi üksi kasvatama seetõttu, et ema tules hukkus, tormab peaminister Vaosse, kui maja välissein süüdatakse! Minul on häbi Eesti presidendi pärast, kel ei ole aega riigiasjadega tegelemiseks, sest eraelu ja rahva häbenemine nõuab liiga palju energiat! Minul on häbi kõigi nende pärast, kes pidevalt korrutavad, et ka eestlased põgenesid omal aja oma kodumaalt. Tuletan siis siinkohal veel korra meelde, et kõik kes läksid ja keda sihtkohaks olnud riikide poolt Nõukogude Liidule välja ei antud, hakkasid kohe tööle ja kellelegi ei antud midagi niisama! lMinul on häbi valitsuse pärast, kes invaliidide toetusi vähendab! Kas teate, et üks kõige tulisemalt massimigratsiooni vastu meeleavaldajetest on raske haiguse põdemise tõttu rattastooli aheldatud neljakümnendates mees? Minul on häbi Ahto Lobjakase pärast, kes kõiki eestlasi poolharituteks tembeldab. Minul on häbi Indrek Tarandi pärast, kes eestlastel ennast põlema soovitas panna. Minul on häbi valitsuse pärast, kes tegeleb pseudoprobleemidega, selle asemel et riiki paremaks muuta. Eestlane ei ole oma olemuselt sallimatu seni kuni talle midagi vägisi armsaks teha ei püüta, siis hakkab ta sellele vastu võitlema!
Minul on tänasel päeval kahju kõigist homopaaridest, sest vaevalt neid enne kooseluseaduse jõuga läbisurumist keegi vihkas. Olin ka ise enne kooseluseaduse poolt, sest olen vabaabielus, kuid nüüd mil see on riikliku propagandavankri ette rakendatud, tekitab see minus trotsi. Ma ei leia et oleks õige juba lasteaialastele ajuloputust tegema hakata! Las lapsed otsustavad oma seksuaalse orientatsiooni üle ise, kui nad vastavasse ikka on jõudnud! Eestlane ei ole oma olemuselt ka rassist, sest vaevalt enne massiliselt euroopasse imporditavate illegaalide saabumist keegi neegreid vihkas. Olen ise maailmas piisavalt reisinud ja igal pool meeldivaid inimesi kohanud, ka neegrid, paraku ei saa ma sama moslemite kohta öelda. Aga kõik kes ennast sallivateks nimetavad võiksid aru saada, et euroopa on oma pindalalt tunduvalt väiksem, kui aafrika ja eel-aasia ning kõik ei mahu lihtsalt siia ära, järelikult tuleb abivajaid aidata seal kus nad abi vajavad! Palun avage ükskord oma silmad ja vaadake mis toimub mujal euroopas! Miks ei ole "kallid külalised" lõimunud isegi kui nad juba mitu põlve euroopas on elanud. Kas Teie arvates on normaalne, et Saksamaal ja Rootsis on juba täna koolid, kus valged lapsed on vähemuses? Kas sallivate arvates on õigustatud pagulaste käitumine uusaastaööl Kölnis? Kas Teile endale meeldiks, kui Teie naist nii ahistataks? Eestlased ei oleks vastu kui siia tuleksid pagulased Ukrainast, on ju nemad samast kultuuriruumist ja kogukondki siin olemas. Eestlased ei oleks vastu kui euroopasse saabuksid lapsed-naised, keda paraku on nn, põgenikest kõigest 10%. Usun, et eestlased suudaksid nendega leppida ka siis kui nad tuleksid ja hakkaksid siin meie kombe kohaselt elama aga mitte ei nõuaks, et kohalikud elanikud ennast nende tavadega kohaldaksid! Kas see on normaalne, et Brüsselis tühistati uusaastapidustused seoses suure terroriohuga? Kallid tolerandid saage palun aru, et tegemist ei ole pagulastega vaid illegaalsete immigrantidega, kes oma sõja euroopasse kaasa toovad! Ja lõpetuseks on mul häbi Teie pärast, kes Te nii rassistliku teksti kirjutasite, sest lauluke elab internetiavarustes oma elu ja selle vaatajad ei saa aru, et tegu on musta huumoriga vaid mujal maailmas serveeritakse asja hoopis vastupidiselt, kui Teil algselt kavas oli! grin-emotikon

karupoeg
08.01.16, 09:07
Lobjakas on tõesti paras emm.

donkihott
08.01.16, 11:46
Aususe mõttes pean mainima, et Rootsist ei saa normaalset statistikat võtta.

Rootsi on ainus riik Euroopas, kui mitte maailmas, kus iga vägistamis episoodi käsitletakse kui eraldiseisvat juhtumit, see muudatus, mis toimus mõned aastad tagasi, tõi endaga kaasa kohese, hüppelise, vägistamise arvude kasvu statistikas.

2005 toimus see muudatus ja oleks oluline ainult siis kui võrrelda 2004 ja 2005 aastat. Edasi paneb joon ikka taevasse, pole vahet kuidas arvestus käib. Ja kuna vägistamistest teatatakse ainult 10-20% juhtudel, siis on asi ikka päris perses omadega.

karupoeg
08.01.16, 11:50
"aa mis nad siis kurat tulevad tissid ja tussud paljalt"

EestiAA
08.01.16, 12:36
2005.Aususe mõttes pean mainima, et Rootsist ei saa normaalset statistikat võtta.

Rootsi on ainus riik Euroopas, kui mitte maailmas, kus iga vägistamis episoodi käsitletakse kui eraldiseisvat juhtumit, see muudatus, mis toimus mõned aastad tagasi, tõi endaga kaasa kohese, hüppelise, vägistamise arvude kasvu statistikas.

Soome, Norra, Taanil on kõigil sam def vägistamisele minu teada, tulemused muidugi erinevad.
(võin eksida, kui keegi viskab võrdlused )

Sa võid lingi visata millele toetud, et rootsi def vägistamisele on ainulaadne.(olen isegi seda mitu korda kuulnud, aga see tundub mingi BS olevat kui sügavamale kaevata)

pastilaa
08.01.16, 12:46
https://www.youtube.com/watch?v=nxGrghyU1NM

Potsataja
08.01.16, 20:37
2005 toimus see muudatus ja oleks oluline ainult siis kui võrrelda 2004 ja 2005 aastat. Edasi paneb joon ikka taevasse, pole vahet kuidas arvestus käib. Ja kuna vägistamistest teatatakse ainult 10-20% juhtudel, siis on asi ikka päris perses omadega.

http://bra.se/bra/bra-in-english/home/crime-and-statistics.html on õige koht info saamiseks, rahvusest pole seal muidugi juttugi.

rasmer
09.01.16, 15:15
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/ametlik-raport-katoliku-kiriku-poistekooris-peksti-piinati-ja-vagistati-aastate-jooksul-sadu-lapsi?id=73385537

Viimane aeg oleks aru saada, et nende usk ei sobi meie väärtusruumiga kokku ja nad tuleks kõik välja saata.

Maxi
09.01.16, 15:20
Igasugune pime usk on tagurlik, poisslaste pilastamine katoliku kiriku tegelaste poolt on sama tavaline kui pagulaste poolne vägistamine, oleme ikka tolerastid eks.

sm112
09.01.16, 16:13
Igasugune usu levitamine tuleks ära keelata. Mõnede eranditega on see lihtsalt vahend inimestega manipuleerimiseks. Kes tahab, uskugu omaette, aga kui oleks kuidagi võimalik lõpetada laste, rumalate ja haavatavate inimeste usuline ajupesu, sureks see jama paari põlvkonna jooksul välja.

Potsataja
09.01.16, 16:51
http://aaestonia.com/mis-aa-12-sammu

Sm112, kas tahaksid siis ka AA ära keelata? ;)

donkihott
09.01.16, 22:03
Tore, et need sõjapõgenikest teadlased, arstid ja IT-spetsid sommidele uusi asju ka tutvustavad. Hakkab ehk kohalikelegi meeldima.
http://delfi.ee/article.php?id=73387039&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+delfiuudised+(DELFI+%3E+K%C3%B5 ik+uudised)

Potsataja
10.01.16, 18:01
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/graafik-esimesed-pagulased-peaksid-tallinna-lennujaama-joudma-jaanuari-lopus-kuid-mis-neist-edasi-saab?id=73352479

Donkihott unustas insenerid, aga vähemalt nad lõpuks tulevad ka meile praegugi vägagi kontrollitud ja väikest pagulasarvu kõvasti täiendama.

Herbert Sammal
10.01.16, 19:42
Usk on mõneti hea, kui see ei pane sind end teistest paremaks seadma. Kas siis inimestest või loodusest. Seepärast mulle Maavalla tegevus väga meeldib.

VisaHing
11.01.16, 17:34
usk on haige asi. Krdi maailm oleks nii nice pleiss ilma usuta.

mõtlen siis religiooni mitte seda teist usku ;D

EestiAA
11.01.16, 21:43
Swedish police face allegations of cover up over mass sex assault
http://www.ft.com/cms/s/0/775235c8-b834-11e5-bf7e-8a339b6f2164.html#axzz3wvdCqTa2

Ei pea olema geenius, et teada selline asi toimub rootsis. Kahjuks see on alles jäämäe tipp mis seal toimub =/
Vasakpoolsed :Multikulti trumpab üle tõe kuna tõde seab ohtu minu poliitilise maailma vaate.

rasmer
11.01.16, 22:53
Ära diskrimineeri, avatud maailma toetamiseks ei pea vasakpoolne olema.

Potsataja
12.01.16, 09:05
http://www.postimees.ee/3464757/saksamaa-linnades-loovad-elanikud-omakaitsepatrulle

Kedagi ei diskrimineerita. Vasakpoolsete kõrval on põhilised "oksatõmbajad" endised pagulased ja nende järeltulijad.

donkihott
12.01.16, 10:00
Nii juhtub kui linalakk piiga ei taha kuuma afgaani armuavaldusi vastu võtta. Leedukad on ikka tõelised mehed, müts maha.
http://maailm.postimees.ee/3464971/rootsis-tappis-14-aastane-poiss-koolis-kaasopilase

Maxi
12.01.16, 10:55
Leedukas ei olnud lihtsalt Rootsi multikulti integreeritud, muidu oleks teadnud kuidas põlisrootslase kombel käituda.

vana hea kapten rootsi https://www.youtube.com/watch?v=nZ4zhEfjXqA

donkihott
13.01.16, 11:17
Seal kaugel võime neid sallida ja teisi loomaliike ka...
http://www.ohtuleht.ee/712711/olukord-calaiss-pingestub-migrandid-rundasid-koolilaste-bussi

alaska
13.01.16, 12:49
See kuradi massikäperdamise teema on ikka täisjama. Paneb mu tolerantsuse korralikult proovile.

donkihott
13.01.16, 13:28
See kuradi massikäperdamise teema on ikka täisjama.

Selle nimi on taharrush gamea ja kuuldavasti võetavat see ka 2019 aasta tantsupeo kavva. Sallivuse märgiks või nii.

vsiu100
14.01.16, 14:16
See kuradi massikäperdamise teema on ikka täisjama. Paneb mu tolerantsuse korralikult proovile.

Milleks proovile? See on nende kultuurist ja usust tulenev produkt ning Euroopas tuleks seda võtta kui osa "lõimumise protsessist" kõige otsesemas mõttes.
Tuleks siiski vaadata suuremat pilti, meie erinevusi mõista ja pisiasjadest mitte nii suurt kära teha.

Süüriast pärit, Egiptuses ja Türgis elanud Talal al-Kharrati sõnul viib mehed selliste tegudeni seksuaalne frustratsioon. „Taharrushin on naistevastane vägivald ja võib lõpuks viia vägistamiseni. Meie ühiskonnas teevad neid ebaseaduslikke tegusid halvasti käituvad inimesed. Seda mitmel põhjusel. Muuhulgas seepärast, et meie kultuuris on suguühe enne abielu keelatud, aga noore mehe jaoks on abielu väga kulukas ja paljudel pole sellist raha, mida tüdruku pere ootab.“

WeThePeople
14.01.16, 14:50
Milleks proovile? See on nende kultuurist ja usust tulenev produkt ning Euroopas tuleks seda võtta kui osa "lõimumise protsessist" kõige otsesemas mõttes.
Tuleks siiski vaadata suuremat pilti, meie erinevusi mõista ja pisiasjadest mitte nii suurt kära teha.

Süüriast pärit, Egiptuses ja Türgis elanud Talal al-Kharrati sõnul viib mehed selliste tegudeni seksuaalne frustratsioon. „Taharrushin on naistevastane vägivald ja võib lõpuks viia vägistamiseni. Meie ühiskonnas teevad neid ebaseaduslikke tegusid halvasti käituvad inimesed. Seda mitmel põhjusel. Muuhulgas seepärast, et meie kultuuris on suguühe enne abielu keelatud, aga noore mehe jaoks on abielu väga kulukas ja paljudel pole sellist raha, mida tüdruku pere ootab.“

aa, siis saame aru.

vsiu100
15.01.16, 08:16
http://www.lotman.ee/blogi/pikkade-kate-oo

ei ole halb lugemine.

Potsataja
15.01.16, 17:43
Huvitaval kombel meenus mulle selle lugemisega esimese asjana Kristalliöö.

-andres-
18.01.16, 03:35
http://www.pealinn.ee/koik-uudised/tarmo-kask-kas-pehme-euroliit-moraneb-ja-tekib-rahvusriikide-liit-n160781

Sõnavabadusel pole piire.

Potsataja
20.01.16, 18:04
http://epl.delfi.ee/news/arvamus/hans-h-luik-muslimi-immigrandid-kaituvad-pohiseadusvastaselt-ent-see-vaikitakse-maha?id=73452865

See kõik on nii vale kui vähegi olla saab ja kõige hullem on see, et „Probleemidest ei räägita, pigem tõrjutakse rääkijaid. Meedias ja poliitikas leiavad paljud, et allakäik polegi probleem. On neid, kes lausa rõõmustavad." .

Sakslased nö. algatasid kaks maailmasõda, maksid reparatsioone, tõmbasid maha Berliini müüri jne. aga mis neist saamas on?

ropka11
21.01.16, 11:29
No on ikka rassist ja siis kindlasti ka nats-EKRE-lane ja Putini käsilane üheskoos.
http://www.ohtuleht.ee/713997/dave-benton-musta-mehe-elust-eestis-mind-soimati-neegriks-kes-tuli-eesti-naistesse

Potsataja
22.01.16, 20:56
http://uudised.err.ee/v/valismaa/7ffba932-ec62-4ec9-9e44-caaa65491ba2/soome-politsei-juht-seksuaalse-ahistamise-juhtumite-arv-kasvab-ja-neid-esineb-juba-ka-paevasel-ajal

Pastilaa on siin teemas viimasel ajal kuidagi vaikseks jäänud.

E: http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/johker-statistika-saksa-uusaastaoo-grupivagistamiste-arv-kerkis-126-ni?id=73493491

EestiAA
22.01.16, 23:04
Vähemalt saan aru miks need tüübid vägistavad (usulised / kultuursed põhjused), aga fck ei saa aru miks inimesed vasakul nii haigelt reageerivad.
Nad keelduvad tunnistavast, et mingi probleem üldse olemas on , ja proovid ikka tugevalt kinni mätsida.
Rootsis on neil see õnnestunud, vastik vaadata ja lugeda kohati isegi.

Rootsi: Poliitikud kõik üüber multikulti , pop kultuur multikulti ja mainstream media 100% multikulti, ja ikka parem äärmusel on 29% toetus. Seal vist asjad eriti käest läind.

sm112
22.01.16, 23:49
https://www.facebook.com/bulent2626/videos/910593672347267/

Kui Eesti tänavapilti ja ühistransporti peaks ükskord sellised täisjõus tervetest noortest "pagulastest" koosnevad kambad tekkima, siis esimese asjana lähen relvaluba taotlema. Õnneks on Eesti illegaalsete immigrantide jaoks üks vähematraktiivsemaid riike Euroopas ja südamest loodan, et see nii ka jääb.

Huvitav, mida pastilaa sellele Burberry salliga kutile antud olukorras soovitanud oleks - bend over and unclinch?

Kotkas1000
23.01.16, 04:17
Mehed, te olete ajupestud. 2008 suvalist videot vägivallatsejatest jagada on tase omaette. Tallinna bussidest oleks selle aja jooksul saanud vähemalt 50 analoogset videot selle ajaga. Muuseas, madal iq pidi olema ajupesu vastuvõtlikusega tihedalt seotud. Kuidas pokkeris läheb ka?

sm112
23.01.16, 04:21
Millegipärast on multi-kulti ajupesu mõnele tõesti vägagi külge hakanud..

donkihott
23.01.16, 07:35
Muuseas, madal iq pidi olema ajupesu vastuvõtlikusega tihedalt seotud. Kuidas pokkeris läheb ka?

Sellel väitel võib isegi tõepõhi all olla.


Keegi vanadest fr meestest biidib starsis mängu ka tänasel päeval? Mulle tundub täiesti võimatu. Isegi tugeva bummimisega ei saa jagu enam. Limiidiks nl50.

donkihott
23.01.16, 07:56
Nad keelduvad tunnistavast, et mingi probleem üldse olemas on , ja proovid ikka tugevalt kinni mätsida.
Rootsis on neil see õnnestunud, vastik vaadata ja lugeda kohati isegi.


Pärast seda kui Soomes möödunud novembris 2 afgaani "alaealist" põgenikku peaministri 14 aastase vennatütre ära vägistasid, on poliitikud, politsei ja ajakirjandus pagulasteemadel kõvasti ausamaks ja avameelsemaks läinud. Muidu ka mätsiti ikka korralikult kinni asju.

rasmer
23.01.16, 13:55
Kindlasti on paremäärmuslaste IQ madalam kui keskmiselt, aga selle põhjal ei tohiks diskrimineerida. Tuleb seletada ja harida inimesi nii palju kui võimalik. Paratamatult kõigile kohale ei jõua nagu ka siit teemast näha.

Potsataja
23.01.16, 17:58
Mehed, ma olen ajupestud. 2008 suvalist videot vägivallatsejatest jagada on tase omaette. Tallinna bussidest oleks selle aja jooksul saanud vähemalt 50 analoogset videot selle ajaga. Muuseas, madal iq pidi olema ajupesu vastuvõtlikusega tihedalt seotud. Kuidas pokkeris läheb ka?

Sul on absoluutselt õigus. :evil:

Loe nüüd minu kahe eelmise postituse artiklid 100+ korda läbi ja siis räägime edasi.

Herbert Sammal
23.01.16, 20:55
Kindlasti on ka vasakäärmuslase IQ madalam aga no, las olla.

EestiAA
23.01.16, 21:05
Kindlasti on paremäärmuslaste IQ madalam kui keskmiselt, aga selle põhjal ei tohiks diskrimineerida. Tuleb seletada ja harida inimesi nii palju kui võimalik. Paratamatult kõigile kohale ei jõua nagu ka siit teemast näha.

IQ IQ/ks , ideloogid on probleem, kes peidavad fakte, või ütlevad faktid on rassitlikud. Präägusel ajal tulevad need debiilikud enamasti vasakult.
Kanadas saada trahvi kui promod fakte mis lähevad vastu mainstreamile , aka Hate Facts WTF ???

donkihott
24.01.16, 11:46
Kindlasti on pagulaste IQ madalam kui keskmiselt, aga selle põhjal ei tohiks diskrimineerida. Tuleb seletada ja harida inimesi nii palju kui võimalik. Paratamatult kõigile kohale ei jõua nagu ka järgnevast uudisest näha.
FYP

http://www.ohtuleht.ee/714478/saksamaal-arreteeriti-grupp-migrante-kes-ajaloolistes-termides-masturbeerisid-ning-naisi-ahistasid

rasmer
24.01.16, 12:32
http://reason.com/archives/2014/06/13/are-conservatives-dumber-than-liberals


Conservatives exhibit less cognitive ability than liberals do. Or that's what it says in the social science literature, anyway. A 2010 study using data from the National Longitudinal Study of Adolescent Health, for example, found that the IQs of young adults who described themselves as "very liberal" averaged 106.42, whereas the mean of those who identified as "very conservative" was 94.82. Similarly, when a 2009 study correlated cognitive capacity with political beliefs among 1,254 community college students and 1,600 foreign students seeking entry to U.S. universities, it found that conservatism is "related to low performance on cognitive ability tests." In 2012, a paper reported that people endorse more conservative views when drunk or under cognitive pressure; it concluded that "political conservatism may be a process consequence of low-effort thought."

EestiAA
24.01.16, 13:14
Ja su point on mis ? IQ-l ,on tähtsus jah mingi piirini. Ühiskonna heaolu ei ole matemaatiline valem mille väänad lihtsalt numbritest välja.


Paar study

Consertives make better families.
Consertives give more to charities.
90% rich liberal women prefere consertive men.
Consertives are happier.
Consertives understand liberals better then liberals understand consertives.
Liberals run policy by emotsions.
Liberals are more willing to ban free speech.
Consertive men and female are more attractive.
Consertives raise more disciplines children.
Consertives are more polite.


Googeldab kes tahab tausta uurida nendel studidel.

Liberal vs consertive teema on idiootne nad on Ying ja Yang , mõlemad pooled on vajalikud.
Ühiskond on sitt kultuurselt kui ainult üks pool on platsis.



Venemaa 95% parempoolne.
Rootsi 95% vasakpoolne.

Mõlemad on kultuurselt negatiivsed ühiskonnad , kuna peidavad valetavad faktide kohta.

Kotkas1000
24.01.16, 19:20
Küsiks vahele, et milles see rootsi kultuuriline negatiivsus seisneb?

alaska
24.01.16, 19:59
Naised on feministid ja mehed on mämmerdised.

EestiAA
24.01.16, 21:16
Küsiks vahele, et milles see rootsi kultuuriline negatiivsus seisneb?

Feminismi idiootsete aspektide kohta puudub igasugune debatt mainstreamis.
Multikulti kohta puudub igasugune debatt mainstreamis.
White guilt on haigel levelil seal.
Igasugune uhkus puudub riigi ajaloo üle (kuna me kõik võrdsed, ja oleks rassitlik olla uhke rootsi üle)
Kultuurne relativism.
Sõnavabaduse piiramine.
Lõimumine on nulli lähedal kuna isegi seda peetakse rassitilikuks.
Faktid on rassitlikud ja peidetakse neid.



Endale ei käi pinda vasakpoolne ühiskond , aga käib pinda ekstreemsus.
Norra, Taani isegi vaatavad WTF Rootsi teeb.

Kotkas1000
24.01.16, 23:03
Sellel väitel võib isegi tõepõhi all olla.

sellel väitel ongi tõepõhi all, kuid mitte selle näite najal, mis sa ähmiga välja tõid. Downerid on koledad asjad, kuid siiski kahjuks biidin jätkuvalt sinu kurvastuseks. Downeri ajal kusjuures mu maailmavaade ja suhtumine inimestesse ja arusaamine maailmaasjadest jäi paradoksaalsel kombel täpselt samaks, mis enne. Teema juurde tagasi tulla, siis facebooksi torkab küll silma, et kõige kurjemad vastased ning igast soldiers of odin mehed kipuvad tihti olema nõksa vähe koolis käinud eluülikooli vennad, kes elus just kõige paremini hakkama ei ole saanud ning kellest suurel osal elukohaks märgitud Soome või Norra. Tolerastide kommuunides ei ole sellist tendentsi täheldanud. Millele võiks see viitada küll?

Jäämees
25.01.16, 00:51
sellel väitel ongi tõepõhi all, kuid mitte selle näite najal, mis sa ähmiga välja tõid. Downerid on koledad asjad, kuid siiski kahjuks biidin jätkuvalt sinu kurvastuseks. Downeri ajal kusjuures mu maailmavaade ja suhtumine inimestesse ja arusaamine maailmaasjadest jäi paradoksaalsel kombel täpselt samaks, mis enne. Teema juurde tagasi tulla, siis facebooksi torkab küll silma, et kõige kurjemad vastased ning igast soldiers of odin mehed kipuvad tihti olema nõksa vähe koolis käinud eluülikooli vennad, kes elus just kõige paremini hakkama ei ole saanud ning kellest suurel osal elukohaks märgitud Soome või Norra. Tolerastide kommuunides ei ole sellist tendentsi täheldanud. Millele võiks see viitada küll?

Viitab sellele, et arukad inimesed eriti ei viitsi facebookis mingites kommuunides istuda :D

Kindlasti on ka grupp ''harituid odini sõdureid'' kes ei julgegi avalikult sõna võtta ega kommuuni kuuluda.

Ei usu, et sellist efekti eriti ''tolerasmiga'' on.

donkihott
25.01.16, 07:50
Downerid on koledad asjad...
Aga mida sa siis ülbitsed? Downereid võib ka kõigil teistel olla, olenemata maailmavaatest või sellest mitu talve kirikukoolis käidud on.

Codecci
25.01.16, 16:03
Loomulikult suht 100% debiilikuid on 'Pagulaste vastu' grupis, selles pole kahtlustki ja kogu grupi IQ kõvasti madalam kui tolerastide grupil seetõttu. Ei kujuta ju ette väga stsenaariumit kus mingi 9 klassi haridusega maakad joovad poe taga õlle ja räägivad, et peaks pagulasi aitama :D

See muidugi ei tähenda, et kõik kes pagulaste vastu on, on debiilikud. Suht 100% idikaid pooldab kanepi legaliseerimist ja Savisaare tagandamist ka, aga see ei tähenda veel, et need halvad ideed oleks.

karupoeg
25.01.16, 17:17
Loomulikult suht 100% debiilikuid on 'Pagulaste vastu' grupis, selles pole kahtlustki ja kogu grupi IQ kõvasti madalam kui tolerastide grupil seetõttu. Ei kujuta ju ette väga stsenaariumit kus mingi 9 klassi haridusega maakad joovad poe taga õlle ja räägivad, et peaks pagulasi aitama :D

See muidugi ei tähenda, et kõik kes pagulaste vastu on, on debiilikud. Suht 100% idikaid pooldab kanepi legaliseerimist ja Savisaare tagandamist ka, aga see ei tähenda veel, et need halvad ideed oleks.

kaine vä .D

Codecci
25.01.16, 17:41
Tahtsin parandada, et Eesti päritolu idikaid, aga pensionäride puhul vist see ka ei pea paika...

EestiAA
25.01.16, 19:53
Kõrge IQ-iga inimesed on tolerastid ja pro pagulased ???
Jaapan, Lõuna-korea, Singapore, Hiina kus nende tolerastimine on siis ?

Herbert Sammal
26.01.16, 05:57
Ma olen poe taga õlle lürpivaid maruvasakuid näinud küll.

Codecci
26.01.16, 06:47
Kõrge IQ-iga inimesed on tolerastid ja pro pagulased ???
Jaapan, Lõuna-korea, Singapore, Hiina kus nende tolerastimine on siis ?
Eesti/Euroopa kontekstis kindlasti tolerastide keskmine on kõrgem (rõhk sõnal keskmine, kindlasti on ka hunnik kõrge IQ-ga inimesi kes pagulaste vastu on), sest pea kõik vähem edukad inimesed on pagulaste vastu ja tirivad grupi keskmist tublisti alla.

vsiu100
26.01.16, 07:41
Eesti/Euroopa kontekstis kindlasti tolerastide keskmine on kõrgem (rõhk sõnal keskmine, kindlasti on ka hunnik kõrge IQ-ga inimesi kes pagulaste vastu on), sest pea kõik vähem edukad inimesed on pagulaste vastu ja tirivad grupi keskmist tublisti alla.

Täitsa nõus selle keskmise osas.

Samas suht kurb on vaadata, et tolerastid käituvad suures osas sama mustri järgi, mis parem-äärmuslased - nende arusaam on ainuõige; suutmatus mõista vastaspoolt ja mõistlikult arutleda antud teemadel; teatud pagulasteemadega seotud negatiivsetest faktidest/statistikast mööda vaatamine, selle salgamine või tervele ühiskonnale üle kandmine; pagulasvastaste avalik alavääristamine, solvamine jne.
Ma ei imesta, et sellise lühinägeliku "viha-käitumise"(see on viha-käitumine vaatamata ilusamale sõnakasutusele) tulemusena on EKRE 8%-st saanud järgmistel valimistel 15% ja seda suuresti tänu nn tsentristide protestihäälte toel.

WeThePeople
26.01.16, 07:45
mis selle iq arutelu point on?

viki
26.01.16, 08:01
Täitsa nõus selle keskmise osas.

Samas suht kurb on vaadata, et tolerastid käituvad suures osas sama mustri järgi, mis parem-äärmuslased - nende arusaam on ainuõige; suutmatus mõista vastaspoolt ja mõistlikult arutleda antud teemadel; teatud pagulasteemadega seotud negatiivsetest faktidest/statistikast mööda vaatamine, selle salgamine või tervele ühiskonnale üle kandmine; pagulasvastaste avalik alavääristamine, solvamine jne.
Ma ei imesta, et sellise lühinägeliku "viha-käitumise"(see on viha-käitumine vaatamata ilusamale sõnakasutusele) tulemusena on EKRE 8%-st saanud järgmistel valimistel 15% ja seda suuresti tänu nn tsentristide protestihäälte toel.
Tundub,et IRL on tegemas poliitilist suitsiidi.http://epl.delfi.ee/news/eesti/kooseluseaduse-rakendusaktide-kokkulepe-voib-sundida-lahipaevil?id=73509281
Kui sellised kokkulepped sünnivad,saavad nii EKRE kui VE järgmistel valimistel kõvasti hääli juurde.

ropka11
26.01.16, 09:22
Tundub,et IRL on tegemas poliitilist suitsiidi.http://epl.delfi.ee/news/eesti/kooseluseaduse-rakendusaktide-kokkulepe-voib-sundida-lahipaevil?id=73509281
Kui sellised kokkulepped sünnivad,saavad nii EKRE kui VE järgmistel valimistel kõvasti hääli juurde.

No see on küll kino.Kui ühe mehe sooja koha nimel müüakse maha oma maailmavaade kui neil üldse enam midagi sellist on.

Vandalar
26.01.16, 10:41
mis selle iq arutelu point on?
Eesti Intelligentide Vab(a)r(i)iK
Kuigi ma saan aru, et IQ määrab inimeste käitumist, sotsiaalset staatust jne, siis see eeldus, nagu ühe grupi IQ oleks madalam, kui teise oma, on lihtsalt kellegi arvamus, mida pole tõestatud IMO. See kaldub minu meelest olema midagi sellest kategooriast https://en.wikipedia.org/wiki/In-group_favoritism
Ma leian, et enamuse inimeste arvamus põhinebki just sellele instinktile, et mis neile sel hetkel kõige kasulikum on, laiemat pilti näevad või üritavad näha väiksem osa. Pagulaste siia lubamisel on erinevaid vorme, see kuida seda tehakse ja mis ulatuses jne. Sõltuvalt sellest ja igasugustest muudest faktoritest on sellel ka kasulikud ja kahjulikud küljed. Kas kasulikud kaaluvad kahjulikud üle? Kui pagulasi vastu võtta valimatult, siis IMO ei kaalu kasulikud küljed kahjulikke üle.
Kui siin varem inimesed levitasid igasuguseid fotosid ja jutte sellest, mida pagulased halba mujal Euroopas teinud on, siis nö. tolerastid olid varmad seda sellega ümber lükkama, et see on mingi Putini ja valge rassi vandenõu kõik, et KKK jms organid mängus raudselt. Viimase aja uudised, aga lükkavad selle teooria ümber IMO (Saksamaa Uue Aasta kamm nt.).
Ilmselgelt on nende pagulaste kultuurilised väärtused teistsugused ja üks lihtsamaid näiteid selle kohta on nende arusaamad ja suhtumine naistesse. Kõike seda arvestades olen mina pagulaste vastu, seda puhtalt kultuurilist tausta arvestades. Kindlasti kannatavad paljud süütud pagulased oma kaasmaalaste kultuurituse vms pärast. Individuaalsel pinnal on loomulikult nad kõik inimesed ja vastuvõtmisel tulekski kontrollida neid individuaalselt, kuid ma kardan, et nii head kontrolli pole võimalik teha, mis suudaks välja sõeluda igasugused friigid.
See lähenemine või arvamus nagu pagulaste vastased oleks madala IQ-ga, harimatud jne on täiega kallutatud arvamus. Faktid pagulaste kultuuri, nende senise käitumise kohta näitavad IMO seda, et iga haritud ja vähegi ok IQ-ga inimene peaks just katsuma neid siit eemal hoida, isegi kui sellega kaasneb pagulaste seas nö. collateral damage ehk osad normaalsed kannataksid selle pärast. Aga me ei elagi ideaalses ühiskonnas. Meil on siin täie rauaga (rööv)kapitalism möllab ja nüüd äkki tahame pagulaste puhul käituda nagu paadunud sotsid, kes on valmis iga saasta aitama, mõtlemata reaalsetele tagajärgedele? See ei ole kooskõlas sellega, kuidas me oma kodanikesse suhtume IMO.

WeThePeople
26.01.16, 11:32
Kindlasti kannatavad paljud süütud pagulased oma kaasmaalaste kultuurituse vms pärast. Individuaalsel pinnal on loomulikult nad kõik inimesed ja vastuvõtmisel tulekski kontrollida neid individuaalselt, kuid ma kardan, et nii head kontrolli pole võimalik teha, mis suudaks välja sõeluda igasugused friigid.

miks? kotkas suutis üksi kontrollida facebooki põhjal mis inimestega pagulaskommuunides tegu on. kah asi see siis pole mingi klotsi eest hinnata keda paati lasta ja keda mitte. muidugi võis olla et ta võttis kõik selle õhust mis ta ütles...

Jäämees
26.01.16, 14:08
Lol IRL ja maailmavaade, kas veel on lolle kes seda usuvad?

vsiu postile 5+. ''Kes ei ole meie poolt on meie vastu'' mentaliteet on näiliselt igasuguse konstruktiivse arutelu lämmatanud. Ei räägita mitte millestki sisuliselt...

Potsataja
26.01.16, 18:01
http://maailm.postimees.ee/3482111/soome-alaealistest-asuulitaotlejatest-ule-poole-osutusid-taisealisteks

Üksinda saabunud lapspõgenike seas oli enim Afganistanist pärit alaealisi, kellel järgnesid Iraagist ja Somaaliast pärit alaealised. Poisse oli kümme korda rohkem kui tüdrukuid.

Nice one.

erplander
27.01.16, 02:25
https://www.youtube.com/watch?v=04HCSaWJo3c


http://www.lotman.ee/blogi/pikkade-kate-oo

ei ole halb lugemine.

see samuti pole paha:
http://www.ohtuleht.ee/714300/-kivisildnik-pikkade-vantade-oo-kolnis

lisaks veel vaatamist-kuulamist, kaasamõtlemist:
http://www.tallinnatv.eu/index.php/saated-sarjad/arutelu/vaba-motte-klubi
https://www.mixcloud.com/raadiosaade/

vsiu100
27.01.16, 10:13
see samuti pole paha:
http://www.ohtuleht.ee/714300/-kivis...tade-oo-kolnis


pigem ikka on.

videosi pole aega vaadata.

vsiu100
28.01.16, 09:09
Üks fb "sõber", kes elab Austraalias, on hingestatud KE ja EKRE pooldaja. Vahest sari-kommenteerib ja -likeb selleteemalisi artikleid ja poste fb-s ning kuna ma pole teda blockinud, siis jõuavad need ka minu nn infovoolu. Huvi pärast sattusin nende fb artiklite kommentaare lugema ja see on ikka "huumor" kuubis.
Lisaks vihasele, pooleldi või täielikult Talegrammi-stiilis vandenõudest kubisevale ja tädi-Maali-saunas-rääkis stiilis postidele on 90% nendest halenaljakaid kirjavigu täis. Ei ole vahet, kas kirjutataja on 20a või 65a vana.

lont
28.01.16, 10:15
Kusjuures mulle maailmavaatelt hetkel konservatiivid istuks isegi, aga just see stiil millega sotsiaalmeedias jüngrid EKREt promovad tõmbab neile kriipsu peale. Kui nad ajaks mõistlikult oma asja oleks täitsa teretulnud erakond tasakaalustamaks olukorda, aga jah see mainitud vandenõudest kubisev saunas räägitud stiilile viitamine on ikka päris piinlik. Samuti on eriti hale kui nö allikale viideteks copytakse kommentaare Delfi kommentaariumist või mingitelt 5nda kategooria meedia või blogi saitidelt.

WeThePeople
28.01.16, 12:08
pigem ikka on.

videosi pole aega vaadata.

oota las see loll austraalia sõber paneb üles facebooki, siis huvi pärast ikka vaatad ära. enne kotkas nüüd sina. seda tahaksin ainult öelda et need sinu jaoks lollid inimesed keda te siin välja toote/mõtlete elavad teist 15000km kaugusel või teie enda facebookis või peas.

vsiu100
28.01.16, 12:55
oota las see loll austraalia sõber paneb üles facebooki, siis huvi pärast ikka vaatad ära. enne kotkas nüüd sina. seda tahaksin ainult öelda et need sinu jaoks lollid inimesed keda te siin välja toote/mõtlete elavad teist 15000km kaugusel või teie enda facebookis või peas.

lol, wat?

Kui sa viitsid mu varasemaid poste pagulaste teemal siin teemas lugeda, siis näed, et ma pigem ei poolda Kotkas, pastilaa jne ultra-tolerantsust.
Tõin lihtsalt välja, et EKRE pooldajate(st pagulasvastaste) postitustes on meeletult kirjavigu(mitte ainult lohakusvigu -ikka juhtub- vaid suht robustseid õigekirjavigu). Muidu ei teeks teemat või ei tooks välja, kuid neid on tõesti rohkelt. Need inimesed ei ela mu peas ja ma ei mõtle neid välja- üle Eesti tavalised inimesed. See võib olla ka üks põhjuseid, miks tolerastid oma "vastastesse" üleolevalt suhtuvad. Nad lihtsalt näevad, et vastane on harimatu.
Seega kui tahetakse asjade üle sisukalt arutleda, siis peaks tõrvikukandjad enda väljendusoskust tublisti lihvima ja tolerastid oma "leveldavat" ülbust vaka all hoidma.
Väga laia üldistusena on Varro Vooglaid(kes nädala alguses ETV väitlussaates vs Reimo Mets jättis väga hea mulje) väga hea leid ja parempoolse vaate eestkõneleja.

WeThePeople
28.01.16, 13:05
üle Eesti tavalised inimesed.

täpselt

vsiu100
28.01.16, 13:23
täpselt

Võtku ennast avalikes väljaütlemistes kokku, kui soovivad, et laiem üldsus neid tõsiselt võtaks.

karupoeg
28.01.16, 14:19
Väga laia üldistusena on Varro Vooglaid(kes nädala alguses ETV väitlussaates vs Reimo Mets jättis väga hea mulje) väga hea leid ja parempoolse vaate eestkõneleja.

Tabasin ka ennast mõttelt, et homode agendat võiks avalikkuses rohkem esindada persoonid, kellel ei ole niivõrd palju isiklikku seost. Kindlasti on meil palju mõtlevaid inimesi, kes kooseluseadust ja taustsüsteemi näevad täpselt selliselt nagu seda näevad nt. Reimo Mets või Peeter Rebane.

Varro tase ja enesekontroll oli hea, kahju ainult, et ta sellise uskumatu jama jaoks seda rakendab. Peeter Rebase ülbe maneer (kuigi minu arvates on tal õigus) ei vii küll kuidagi lähemale soovitule.

reggie
29.01.16, 01:39
Ma ei saa aru, miks on kooselu seadus ja pagulaste teema ühes supikausis kui üldnimetaja konservatism välja jätta. Enamus mu mittehetero tuttavaid on täiesti normaalsed inimesed ja antud seadus peaks nagu tagama nende kooselu eksisteerimise(de facto) koos õigusliku kaitsega. Siit ka minu kerge vastuseis varro Vooglaiule, kes piiblist sisse tallutatud nämmutatud rada pidi mingit krdi "traditsioonilise" pere pläma ajab. Jutumärkides seepärast, et meil on kärg/põim/lõim jne. suhteid, abielusid jne. tonnide kaupa,igandid tulebki prügikasti kirjutada. Mind absull ei koti, kui mingi gay/lesbipaar saab õiguse abielluda, üks seadus ei muuda kellegi seksuaalset orientatsiooni.
Kogu selle tramburai juures häirivad mind ennekõike võimuparteide täielik visioonipuudus ja julgus/tahtmine midagi muuta. Majanduse "imelapsest" Eestist on ammu saanud keskpärane Euroopa p***elakkuja ja tallaalune, elanikkonna maksukoormus on ebainimlik, ametlik regionaalpoliitka toimib-maal pole elu enam eriti võimalik. Ministrite kohti täidavad ebapädevad karjeristid jne jne. Ma hakkan EKRE-t ja vabaerakonda tõsiselt võtma siis kui näen, et antud erakonnad toovad välja reaalse nägemuse, kuidas riik mülkast välja tuua, ainult pagulaste seljas ei ratsuta kaugele.
Teeme ise erakonna?

alaska
29.01.16, 07:09
Need kärg/põim ja lõim suhted on kah mingisuguste poliitikate ja seaduste tulemus. Igasugused dekreedi, sünni ja lapsetoetused, emapalgad ja võrdõiguslikkuse teemad on otsene põhjus nende uueaja perekonnamudelite tekkimisel. Selle poliitiksa tulemusi me näeme, see ei ole mingisugune naiste tohutust ajalooikkesst vabastamine, sellel on ka negatiivseid tagajärgi, usas 25% naistest antidepressantide peal, välimusest ma ei räägigi.

Gay ja lesbipaaride pooldajad toovad näiteks uuringuid, kus küsitletakse lapsi ja vaadeldakse nende hakkamasaamist lapsena. Tulemused on ilusad, kiusamist on vähe, sõbrad olemas jne. Aga ei taheta väga rääkida uuringutest, mis viiakse läbi nendesamade lastega, kui nad on täiskasvanuks saanud. Ei viitsi tõlkida:



Are much more likely to have received welfare (IBF 17%; LM 69%; GF 57%)
Have lower educational attainment
Report less safety and security in their family of origin
Report more ongoing "negative impact" from their family of origin
Are more likely to suffer from depression
Have been arrested more often
If they are female, have had more sexual partners--both male and female

The high mathematical standard of "statistical significance" was more difficult to reach for the children of "gay fathers" in this study because there were fewer of them. The following, however, are some additional areas in which the children of lesbian mothers (who represented 71% of all the children with homosexual parents in this study) differed from the IBF children, in ways that were statistically significant in both a direct comparison and with controls. Children of lesbian mothers:



Are more likely to be currently cohabiting
Are almost 4 times more likely to be currently on public assistance
Are less likely to be currently employed full-time
Are more than 3 times more likely to be unemployed
Are nearly 4 times more likely to identify as something other than entirely heterosexual
Are 3 times as likely to have had an affair while married or cohabiting
Are an astonishing 10 times more likely to have been "touched sexually by a parent or other adult caregiver."
Are nearly 4 times as likely to have been "physically forced" to have sex against their will
Are more likely to have "attachment" problems related to the ability to depend on others
Use marijuana more frequently
Smoke more frequently
Watch TV for long periods more frequently
Have more often pled guilty to a non-minor offense


Võibolla on info pärit kallutatud lehelt, aga see teema ei ole kindlasti ausalt käsitletud meedias.

Visioon võiks olla igal inimesel seestpoolt tulev, mitte ei peaks ootama, et seegi selle ette kirjutab talle.

rasmer
29.01.16, 12:39
Võibolla on info pärit kallutatud lehelt, aga see teema ei ole kindlasti ausalt käsitletud meedias.


Viisakas olekski kui sa sellist iba postitad vähemalt link juurde panna.

alaska
29.01.16, 14:03
varrovooglaid.com

Jäämees
29.01.16, 17:16
varrovooglaid.com

Äkki mõtled https://vooglaid.wordpress.com/

Ei tea kust kohast just seda teemat leida, tahaks huviga uurida, mis uuringuga tegu ja millist metoodikat kasutati täpsemalt.

LuuK
29.01.16, 17:50
mis selle iq arutelu point on?

standard kaunter vaidluses kui argumendid otsas.
sina oled loll
ei sina oled loll
...
lasteaia värk.


Täitsa nõus selle keskmise osas.

Samas suht kurb on vaadata, et tolerastid käituvad suures osas sama mustri järgi, mis parem-äärmuslased - nende arusaam on ainuõige; suutmatus mõista vastaspoolt ja mõistlikult arutleda antud teemadel; teatud pagulasteemadega seotud negatiivsetest faktidest/statistikast mööda vaatamine, selle salgamine või tervele ühiskonnale üle kandmine; pagulasvastaste avalik alavääristamine, solvamine jne.
Ma ei imesta, et sellise lühinägeliku "viha-käitumise"(see on viha-käitumine vaatamata ilusamale sõnakasutusele) tulemusena on EKRE 8%-st saanud järgmistel valimistel 15% ja seda suuresti tänu nn tsentristide protestihäälte toel.
Jumal tänatud et normaalseid inimesi on ka veel alles jäänud, siinset teemat lugedes tundub vahel et 98% ühiskonnast mingid äärmuslased.

alaska
29.01.16, 19:53
Mul viskab iga kord selle lehe ette, kui ma mingit lõiku oma postitusest googeldan. Kas see ei ole kõigil nii? Kui mingi artikli algupära vaja on, siis ma olen alati kõik nii üles leidnud.

Aga leht ise siin:

http://www.frc.org/issuebrief/new-study-on-homosexual-parents-tops-all-previous-research

Potsataja
01.02.16, 17:59
http://majandus24.postimees.ee/2847083/eeskuju-saksamaa-ei-vota-enam-laenu

http://www.aripaev.ee/uudised/2015/01/13/saksamaa-tegi-ajalugu-eelarve-tasakaalus

Sakslastel hakkas just hästi minema, aga siis sõitis Merkelil (partei toel) katus ära ja eelmine aasta pandi pagulaste peale hakkama ümmarguselt kaks Eesti riigieelarvet ja see on alles algus (http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/02/01/studie-fluechtlinge-kosten-staat-50-milliarden-euro/).

Potsataja
20.02.16, 18:35
http://www.delfi.ee/teemalehed/98-rahvust?page=1

Kõik paistavad siinse eluga päris rahul olevat, seega pastilaa&co tõmblevad mõttetult?

Jäämees
21.02.16, 01:13
Mul viskab iga kord selle lehe ette, kui ma mingit lõiku oma postitusest googeldan. Kas see ei ole kõigil nii? Kui mingi artikli algupära vaja on, siis ma olen alati kõik nii üles leidnud.

Aga leht ise siin:

http://www.frc.org/issuebrief/new-study-on-homosexual-parents-tops-all-previous-research

Ehh kui mul tekib mingi meeletu igavuse tung võtan selle uuringu ette, aga allikas on juba iseenesest naljakas.

Potsataja
29.02.16, 15:16
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/video-ja-fotod-sisserandajad-tungisid-rammipalgi-abil-kreeka-makedoonia-piiril-tarast-labi?id=73813893

Kvaliteetpagulased oma oskusi demonstreerimas. Euroopa tulevik paistab ikka päris helge olema.

pastilaa
01.03.16, 07:13
Väga hea dokfilm oli eile ETV-s. Soovitan:

http://etv.err.ee/v/dokumentaalfilmid/valisilma_dokk/saated/52f3e690-e7f9-41d1-b355-2a691e08625f/valisilma-dokk-kolmas-maailmasoda-world-war-three-inside-the-war-room-inglise-2016

Jäämees
03.03.16, 18:18
Väga hea dokfilm oli eile ETV-s. Soovitan:

http://etv.err.ee/v/dokumentaalfilmid/valisilma_dokk/saated/52f3e690-e7f9-41d1-b355-2a691e08625f/valisilma-dokk-kolmas-maailmasoda-world-war-three-inside-the-war-room-inglise-2016

Kõlab nagu sinisilmne ulme, kas seal vaagitakse 50 minutit, et kuidas ikka Baltimaid kaitsda?

EestiAA
22.03.16, 10:29
#Brüssel


Aja küsimus , Melobeekis korda maja ei lööda kuna see oleks rassistlik (nii ütles eelmine linnapea), nüüd maksad oma debiilsuse eest.

viki
22.03.16, 16:49
Meil peetakse EKREt terroristide kaasosaliseks.
http://epl.delfi.ee/news/arvamus/paevarepliik-aplaus-terroristide-relvavendadelt-eestis?id=74014805
Merkeli parteikaaslane Saksamaal arvab teisiti
http://maailm.postimees.ee/3628091/parteikaaslane-suudistas-brusseli-terrorirunnakutes-merkelit

Potsataja
22.03.16, 18:23
Meil peetakse EKREt terroristide kaasosaliseks.
http://epl.delfi.ee/news/arvamus/paevarepliik-aplaus-terroristide-relvavendadelt-eestis?id=74014805
[/url]


Hans H. Luik 22.03.2016 17:17
Lugesin just Politicost artiklit selle kohta, kuidas Belgia immigratsioonisüsteem on lasknud sellel linnaosal, kus metrooplahvatus toimus, getostuda ning radikaliseeruda.
Valge ja avatud meeltega kirjutaja peletati sealt lõpuks välja, kohvikuid suleti, üksikute naiste liikumist tänaval saatis mõnitamine. Valitsema said Euroopa väärtuste vastased põhimõtted. EKRE-l on õigus. Võib-olla täna pole päev teiste põhimõtete üle arutada - inimelu väärtus välja arvatud - aga EKRE kui survegrupi abita poleks Eesti demokraatia nii hea kui ta on.

Vähemalt valitseb selles meediaettevõttes demokraatia. ;)

Selliste kurbade juhtumite korral tuleb paraku tõdeda, et alati käib poliitikute vahel võitlus kes, kus, kui kiirelt ning võimsalt pildile pääseb ning kahetsust avaldada saab. Muide just praegu hakkasin mõtlema, et Eesti meedias pole sõnagi selle kohta, mida Angela Merkel arvab.

http://maailm.postimees.ee/3617129/ankaras-hukkus-autopommiplahvatuses-vahemalt-34-inimest

Vähemalt Delfis ja Postimehes ei teinud ükski poliitik isegi piuksatust peale seda pommirünnakut.

rasmer
22.03.16, 21:29
Huvitav juhtkiri Postimehest.
http://arvamus.postimees.ee/3628303/juhtkiri-koll-ei-ole-kapis-euroopa-on-sojas

Keegi oskab jagada mingeid küsitlusi viimasest ajast mis euroopas või USA-s inimeste meelsus maavägedega ISIS-e ründamise poolt/vastu on ?

donkament
22.03.16, 21:59
USAl on viimaste sõdadega vist nii halvad mälestused jäänud, et ei taheta suuremahuliselt sekkuda. Iseenesest koordineeritud õhulöökide ja eriüksuste tegevusega oleks võimalik ISISis paari nädalaga enam-vähem neutraliseerida. Terroristid Euroopas enamasti siiski ju teise-kolmanda põlvkonna sisserändajad ja ISISega seotud vaid kaudselt ning rohkem Euroopa sisepoliitiline probleem. ISIS USAd pmst ei ohusta ka, see, et mingi nutjob laseb end USAs õhku ja enne paneb twitterisse praise ISIS ei tähenda, et ta nendega vähimalgi määral seotud on.

ropka11
23.03.16, 08:54
Huvitav juhtkiri Postimehest.
http://arvamus.postimees.ee/3628303/juhtkiri-koll-ei-ole-kapis-euroopa-on-sojas

Keegi oskab jagada mingeid küsitlusi viimasest ajast mis euroopas või USA-s inimeste meelsus maavägedega ISIS-e ründamise poolt/vastu on ?

Ei ole huvitav.Vaid valitsuserakondade hääletoru soperdis.
Eesti suurim päevaleht suudab sellisel kurval päeval juhtkirja panna ka eestlaste lõhestamise teema.
Kes on ikka õige eestlane ja kuidas õiged eestlased käituvad.

Potsataja
23.03.16, 17:06
http://www.postimees.ee/3628689/simson-jatkab-erakonna-juhatuse-kiuste-keskfraktsiooni-juhtimist


Toobali sõnul muudeti tänase riigikogu keskfraktsiooni koosoleku alguses viimasel hetkel jõuga fraktsiooni kodukorda. Tehtud muudatused lähevad tema arvates vastuollu Keskerakonna põhikirjaga.

Keskerakond võiks oma nime Kriminaalerakonnaks muuta, KE lühend jääks ju alles. :p

Erakonna esimees on kriminaaluurimise all ja tema käske täitev kriminaalkorras süüdimõistetud peasekretär räägib ringkonnakohtu poolt kinnitamata jäetud põhikirjaga vastuollu minemisest.

atsetoon
24.03.16, 20:20
http://www.ohtuleht.ee/724311/karmid-videod-nagu-marulifilmis-paljastati-eestis-ja-hispaanias-tegutsenud-suur-narkojouk-mees-paisati-maanteele

https://www.youtube.com/watch?v=cegdR0GiJl4

Marokost viidi Venemaale kanepit, õnneks korravalvurid ei maga.

pastilaa
03.04.16, 12:30
EKRE odaval populismil rajanev platvorm on viimaks sisu leidnud:


https://www.youtube.com/watch?v=-EyEm2vYaJ8&feature=youtu.be

Codecci
18.05.16, 09:24
https://www.facebook.com/allan.sarri/posts/10204797912266637

ropka11
10.06.16, 22:32
Täitsa pekkis Prantsusmaa koondis. Griezmann võeti ka välja.::)Sellist Eestit me vist tahamegi.

atsetoon
11.06.16, 04:00
Täitsa pekkis Prantsusmaa koondis. Griezmann võeti ka välja.::)Sellist Eestit me vist tahamegi.

7-0 portugalilt tuleb esimese asjana meelde. valge mees valgel lumel või kuidas see teil oligi?